Hardware

aspecte de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un hdd

Aspecte de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un HDD

Ghid IT - 22 septembrie 2016

HDD-urile au devenit foarte apreciate si foarte achizitionate in ultima vreme, iar motive pentru cresterea lor in ochii utilizatorilor ar fi multe, printre care faptul ca iti poti face foarte usor un backup pentru fisierele importante din calculator dar si pentru ca vei putea transfera fisiere de mari dimensiuni de pe un computer pe altul, avandu-le deci mereu in rucsac fara a fi nevoit sa cari si laptopul cu tine.aplicatii ale cablurilor de fibra optica si patch corduri

Aplicatii ale cablurilor de fibra optica si patch corduri

Ghid IT     06 iunie 2016

Cablurile de fibra optica si patch cordurile se utilizeaza in mai multe scopuri. Daca sunteti in cautare de asemenea cabluri trebuie sa stiti ca pe www.cablurifibraoptica.ro gasiti o multitudine de tipuri de cabluri la preturi accesibile. Cautand in site veti putea identifica ceea ce aveti nevoie in materie de cabluri si accesorii care sa va ajute in atingerea scopului propus.


ce sunt modulele sfp fibra optica

Ce sunt modulele SFP fibra optica

Ghid IT     04 iunie 2016

Modulele SFP reprezinta dispozitive emitator-receptor compacte ce se utilizeaza in retelele de telecomunicatii si in retelele de calculatoare. Dimensiunea fizica si interfetele sunt date de mai multe surse. Interfata de pe placa de baza a unui echipament de retea (cum ar fi un switch, router sau un convertor media) dispune de fibra optica http://www.pro-networking.ro/dispozitive-active/module-sfp/sfp-fibra.html?p=3 sau de o pereche de cabluri din cupru http://www.pro-networking.ro/dispozitive-active/module-sfp/sfp-rj.html


sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in chromebook

Sistemul de operare care te ajuta sa iti transformi laptopul in Chromebook

Ghid IT     08 martie 2016

Cei care navigheaza foarte mult pe internet iar o mare parte din zi o petrec navigand pe diferite site-uri sau chiar administrand diferite afaceri online isi doresc sa aiba un Chromebook mai ales pentru simplitatea acestuia dar si pentru faptul ca este un laptop foarte rapid. Totusi acestea au niste preturi nu foarte mici, motiv pentru care exista si solutii mai ieftine la care poti apela pentru a-ti transforma laptopul intr-un Chromebook.


3 motive pentru care sa alegi o imprimanta second hand

3 motive pentru care sa alegi o imprimanta second hand

Ghid IT     20 ianuarie 2016

Atunci cand lucrezi mult in fata calculatorului este foarte important sa detii si o imprimanta. De asemenea aceasta poate fi utila chiar si atunci cand nu petreci chiar mult timp la calculator, ci ai nevoie din cand in cand sa printezi cate ceva sau sa faci o copie unui act. Totusi, atunci cand cumparam astfel de electronice apar doua mari optiuni: nou sau second hand? De aceea in randurile urmatoare vom vorbi despre motivele pentru care sa alegi o imprimanta second hand.


tehnologia li fi de 100 de ori mai rapida decat wi fi

Tehnologia Li-Fi - de 100 de ori mai rapida decat Wi-Fi

Ghid IT     26 noiembrie 2015

Ne-am obisnuit deja cu tehnologia Wi-Fi care ne permite sa navigam destul de rapid pe internet. Totusi, de 20 de ani aceasta a devenit cam demodata si, dupa cum tehnologia se afla intr-o perioada in care evolutia are loc foarte rapid, probabil ca era si timpul sa apara noutati si la capitolul navigare pe internet. Iar in acest sens, evolutia este reprezentata de tehnologia Li-Fi. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.