Google Chrome a fost imbunatatit

       694   

Google Chrome a fost imbunatatit

Google Chrome este cu siguranta unul dintre cele mai apreciate si mai performante browsere pentru internet in acest moment. De asemenea daca e sa facem un concurs intre cele mai apreciate browsere, Google Chrome castiga detasat de o perioada de timp. Iar pozitia fruntasa nu poate fi pastrata asa pur si simplu, ci e nevoie de update-uri care sa ajute la obtinerea unei performante mai bune astfel incat utilizatorii sa fie cat mai multumiti.

 

 

Astfel cei de la Google au pregatit un update pentru Google Chrome si pare a fi unul foarte important. Asta deoarece au schimbat motorul de arhivare cu unul nou. Acesta se numeste Brotli iar acesta ajuta browserul sa fie mai rapid, consumand totodata mai putine resurse.

Motorul folosit pana acum avea numele de Zopli insa Brotli s-a dovedit a fi cu 26% mai bun decat cel folosit pana acum. Astfel putem spune fara retineri ca update-ul se va simti vizibil. De asemenea atunci cand vom folosi Google Chrome pe telefonul mobil, vom folosi mai putin internet, ceea ce este desigur foarte important.

Update-ul urmeaza sa fie facut curand si deja au anuntat si cei de la Firefox faptul ca vor folosi motorul Brotli, deci este clar faptul ca vor face si ei un update curand. 

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.