Gmailify, o aplicatie foarte utila de la Google

       667   

Gmailify, o aplicatie foarte utila de la Google

Am mai vorbit despre aplicatii aici, iar acum a sosit timpul sa vorbim iar despre cei de la Google. Asta deoarece au lansat una dintre cele mai bune aplicatii, anume Gmailify a carui rol este acela de a ne permite sa ne conectam cu alta adresa de mail, nu numaidecat de la Google ci chiar de la Yahoo, Mail.com sau orice alt serviciu de mail.

 

 

Asadar, Gmailify este o aplicatie de mail care, pe langa faptul ca te conecteaza la serviciul de Gmail, te lasa sa te conectezi si cu alte conturi, conturi pentru care ofera protectie la Spam, dar pune la dispozitie si alte servicii precum Google Now, inbox organization plus multe alte functii utile. Totusi, partea cea mai buna este aceea ca ne putem conecta si cu alte conturi de mail.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de aceasta aplicatie este sa o descarci, ceea ce e destul de logic, si sa te conectezi cu o adresa de mail. La fel ca in cazul Gmail, mailurile vor fi grupate pe categorii precum social, promotii, iar atunci cand doresti, poti face foarte rapid deconectarea contului.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.