Gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

       608   

Gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

Atunci cand vine vorba de servicii de mail, cu siguranta GMail este cel mai apreciat precum si cel mai popular, in ciuda faptului ca acuma cativa ani cei care se puteau mandri cu aceasta realizare erau cei de la Yahoo. Acum insa compania celebra pentru al ei Yahoo Messenger nu mai are acelasi succes, iar pe val este Gmail, mai ales ca acum se mandreste cu un numar de 1 miliard de utilizatori activi, precum a declarat CEO-o Google Sundar Pichai.

 

 

Daca pana acum acestia apreciau faptul ca mai mult de jumatate din utilizatori se conecteaza de pe telefonul mobil, Sundar Pichai nu a mai venit acum cu nicio informatie in acest sens, cu toate ca este foarte probabil ca numarul acestora sa fi crescut considerabil, daca stam sa urmarim majoritatea tendintelor online precum si faptul ca Google incurajeaza tot mai mult detinatorii de site-uri sa-si optimizeze site-urile si pentru dispozitivele mobile.

Privind evolutia Gmail in paralele cu cea a Yahoo Mail, nu putem decat sa credem ca succesul celor de la Gmail va continua inca mult timp de acump inainte, cel putin pana cand va aparea un nou serviciu care sa poata aduce o concurenta severa unuia dintre cele mai cunoscute servicii marca Google.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.