Evolio lanseaza X-board

       745   

Evolio lanseaza X-board

Lansarile de telefoane nu prea mai reprezinta stiri de mult timp, deoarece aproape in fiecare saptamana exista cate un eveniment la care o companie mai mult sau mai putin cunoscuta lanseaza un nou smartphone. Totusi, faptul ca cei de la Evolio lanseaza un X-board este cu siguranta o stire foarte interesanta, pentru ca vorbim despre un gadget destul de nou mai ales in Romania, iar daca stam sa privim ca acesta este adus la noi de catre o companie precum Evolio, atunci cu siguranta este ceva placut.

 

 

Asta deoarece Evolio este o companie romaneasca, motiv pentru care ar trebui sa le oferim ceva mai multa atentie.

Evolio X-Board a fost anuntat inca de acum o luna si se pare ca Evolio s-au miscat atat de bine incat au si lansat acest gadget. Acesta este prevazut cu giroscop, pedale sensibile la presiune care vor detecta imediat directia unde conducatorul vrea sa ajunga. 

Acesta poate atinge o viteza maxima de 12 km/h si circula pe o distanta maxima de pana la 18 km. Greutatea maxima suportata este de 100 de KG iar timpul de incarcare este de 2-3 ore.

Suntem curiosi daca cei de la Evolio vor avea succes cu gadgetul care reprezinta o noutate in Romania, cel putin momentan.

Vezi aici mai multe oferte de vehicule electrice.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.