Cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android

       674   

Cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android

Telefoanele cu sistem de operare Android sunt o multime la numar, iar datorita acestui lucru se lanseaza si foarte multe aplicatii de la o zi la alta. O mare parte dintre ele pot fi luate din Google Play insa mai sunt si alte surse de unde pot fi descarcate aplicatii, insa procedeul este putin diferit. Iar pentru ca multi doresc sa instaleze aplicatii si din alte locuri, am facut acest ghid in care vorbim despre cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android.

 

 

Descarcarea fisierului de tip APK

Inainte de toate, pentru a instala un APK este nevoie de descarcarea acestuia. Acest lucru poate fi facut foarte usor, fie de pe telefonul mobil sau fie de pe calculator, dupa care cu un cablu de date se trimite fisierul APK pe telefon. Recomandarea noastra este sa copiati fisierul pe cartela de memorie a telefonului.

Cautarea in Google Play a unei aplicatii de instalat APK-uri

De exemplu daca veti cauta in Google Play folosind termenii „APK installer” atunci veti gasi o multime de aplicatii care nu fac altceva decat sa instaleze fisere de tip APK. Majoritatea sunt foarte bune, sigure, gratuite si isi fac treaba fara probleme. Astfel ramane la alegerea dumneavoastra ce aplicatie veti folosi pentru a instala fisiere de tip APK.

Instalarea finala

Odata procurata aplicatia despre care vorbeam in paragraful de mai sus, se poate trece direct la instalare. De regula, aceste aplicatii vor cauta automat fisierele de tip APK si vi se va oferi o lista cu fisierele ce pot fi instalate, asa ca doar cu cateva apasari pe ecranul inteligent, aplicatia de tip APK va fi instalata in numai cateva secunde, in functie desigur si de marimea acesteia.

Nu uitati insa ca de la setari sa bifati la aplicatii si surse necunoscute, astfel incat sistemul de operare Android sa va permita sa instalati si aplicatii din alte locuri, nu numai din Google Play. Iar daca doriti sa gasiti mai multe surse cu aplicatii si jocuri pentru telefoanele cu Android, avem noi pe site o lista cu 5 alternative pentru Google Play, care speram sa va fie de ajutor.

install APK

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.