Cum scapi de zgarieturile de pe ecranul telefonului mobil

       1075   

Cum scapi de zgarieturile de pe ecranul telefonului mobil

De fiecare data cand ne luam un gadget nou promitem ca vom avea grija de el ca de ochii din cap. Si chiar asta facem in primele zile de utilizare, insa cu cat ne obisnuim mai mult cu el, cu atat il pretuim mai putin iar la un moment dat observam ca au inceput sa apara cateva zgarieturi pe ecran. Indiferent ca este un telefon nou sau o tableta, acel sentiment este unul foarte neplacut iar in secunda doi ne-am dori ca prin miracol ca zgarietura sa dispara. De aceea am si facut acest articol in care iti spunem cum scapi de zgarieturile de pe ecran.

 

 

Foloseste o radiera

Atunci cand scrii ceva gresit, folosesti o radiera pentru a sterge. Cu siguranta nu stiati insa ca radiera poate fi folosit si pentru indepartarea zgarieturilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti lin zgarieturile folosind o radiera moale. Totusi nu va asteptati sa dispara zgarieturile facute cu un cutit sau foarte adanci, ci doar cele mai usoare.

Alcool cu apa

Un alt mod prin care poti scapa de zgarieturi este sa amesteci niste alcool 1/5 cu restul apa, deci o cantitate foarte mica de alcool si una mult mai mare de apa. Aceasta substanta o veti folosi pentru a curata zona zgariata cu ajutorul unei carpe cat mai moale.

Alcoolul este cunoscut pentru faptul ca reusesc sa umple spatiile zgariate, asta doar daca telefonul are o protectie conceputa in acest sens. De asemenea sa nu folosit doar alcool simplu, fara a-l amesteca cu apa, deoarece riscati distrugerea ecranului.

Pasta de dinti

Exista foarte multe videoclipuri in care ecranele zgariate sunt curatate folosind pasta de dinti, iar acestea par chiar foarte convingatoare. Metoda este destul de usoara iar tot ce trebuie sa faceti este sa curatati ecranul telefonului folosind o carpa moale si putina pasta de dinti. La final, stergi cu o alta carpa iar zgarieturile par sa dispara. O fi asta o magie?

Asadar, daca pana acum cautati solutii pentru a scapa de zgarieturile de pe ecran, speram ca aceste 3 metode simple despre care am vorbit mai sus sa va fie de ajutor. Trebuie insa sa repetam numaidecat faptul ca aceste sfaturi sunt mai mult valabile pentru zgarieturile superficiale, cele foarte serioase provocate de fel si fel de lovituri nu prea pot fi indepartate decat prin schimbarea ecranului sau a sticlei de deasupra acestuia, ceea ce poate fi desigur destul de costisitor.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.