Cum sa primesti Office 365 si 1 TB in OneDrive gratis timp de un an

       572   

Cum sa primesti Office 365 si 1 TB in OneDrive gratis timp de un an

Cei de la Microsoft au anuntat de curand ca ofera Office 365 precum si 1 TB spatiu de stocare in serviciul OneDrive gratis timp de un an doar daca indeplinim cateva conditii. Astfel ne-am gandit ca exista si alte persoane care doresc sa profite de aceasta oportunitate, asa ca in randurile urmatoare veti gasi conditiile ce trebuie indeplinite pentru a va bucura de Office 365 precum si de 1 TB in OneDrive gratuit.

 

 

Una dintre conditiile pentru a va bucura de aceste gratuitati este sa utilizati deja cel putin 5 GB de spatiu de stocare in OneDrive, astfel incat sa vada cei de la Microsoft ca ai nevoie de ceva spatiu in plus.

De asemenea, o alta conditie este sa aveti un cont gratuit si sa nu detineti vreun abonament pentru Office 365. 

Daca nu indepliniti vreo conditie anume atunci nu ar trebui sa fiti dezamagiti deoarece puteti sa profitati de aceasta oferta pana pe 15 august 2016 direct din cont, unde va aparea un link atunci cand ai indeplinit toate conditiile. Aveti insa grija ca, dupa un an de Office 365 si 1 TB gratuit, daca nu anulati acest abonament veti fi taxati automat, ceea ce cu siguranta nu isi doresc multi dintre voi.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.