Cum sa iti promovezi gratuit un website

       815   

Cum sa iti promovezi gratuit un website

In 2016 nu se mai cuvine ca o companie sau o afacere sa nu fie prezenta si pe internet asa ca, indiferent de profilul si nisa vizata de respectiva companiei, un site de prezentare pe internet este mai mult decat obligatoriu. Totusi, site-urile se realizeaza acum destul de usor, persoane care se ocupa cu realizarea de site-uri sunt multe, insa problema apare dupa ce site-ul este pe picioare iar vizitatorii inca nu incep sa apara. Asta deoarece site-ul respectiv nu a fost promovat asa cum ar trebui.

 

 

Astfel, in randurile urmatoare va prezentam cateva metode prin care poate fi promovat un site web aflat la inceput de drum.

Conturi in Social Media

Se spune ca o companie trebuie sa fie mereu acolo unde este si clientul, iar Social Media este intr-o continua crestere de ceva timp. Mai exact, tot mai multe persoane au cont pe Facebook iar numarul de utilizatori care folosesc cea mai cunoscuta retea de socializare este imens. De aceea nu se cuvine ca un site web sa nu aiba si o pagina de Facebook. O astfel de pagina este foarte usor de creat si nu foarte greu de promovat, insa poate ajuta clientii sa iti gaseasca mai usor site-ul web.

Promovarea in blogosfera

Blogurile se bucura de multi cititori iar multi dintre ei lasa si comentarii. O metoda simpla, pe care o poate folosi oricine, fara prea multe cunostinte, este sa lase comentarii la articole iar in sectiunea de URL sa lase link-ul catre propriul site web. Daca vorbim despre comentarii constructive, care sa transmita ceva, atunci ceilalti cititori poate ca vor da click si vor ajunge pe site-ul web. De regula, aceste linkuri trimit si ele vizite, in functie de numarul de cititori pe care il are un blogger.

SEO - metoda de promovare eficienta insa care are costuri mari

Una dintre cele mai bune metode prin care poti aduce vizitatori pe site este sa ii faci o campanie de tip SEO. Totusi, nu este chiar atat de simplu sa faci SEO asa ca trebuie sa cauti pe cineva care are experienta si se pricepe la aceasta metoda de promovare. Fiind cea mai eficienta metoda de a aduce trafic pe un site, este clar faptul ca nu va veni nimeni sa faca SEO de calitate gratis sau pe bani putini, ci vorbim despre un mod de promovare care are niste costuri mai mari sau mai mici, in functie de nisa.

Asadar, acestea sunt 3 metode prin care iti promova eficient un site web astfel incat sa ai mai multi vizitatori.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.