CONCURS: Aboneaza-te la newsletter si poti castiga un voucher de cumparaturi online

       1201   

CONCURS: Aboneaza-te la newsletter si poti castiga un voucher de cumparaturi online

IT-ul este un domeniu care a evoluat foarte mult in ultimii ani iar noi il consideram atat de interesant incat am decis sa lansam o noua categorie in care sa intre toate articolele, fie ele informationale, stiri sau articole de tip ghid, din acest domeniu.

 

 

Aceasta decizie argumentata de faptul ca exista foarte multe persoane interesate de noutatile din IT iar noi dorim sa le putem oferi portia zilnica de informatii pe care acestia si-o doresc.

Nu am dorit insa ca aceasta lansare de categorie sa aiba loc intr-un mod banal si silentios deoarece pentru noi este o decizie pe care o consideram foarte importanta pentru evolutia website-ului. Din acest motiv lansam un concurs pentru ca noua categorie sa fie primita cat mai bine de catre cititorii acestui site.

Vreau sa particip!

Sa nu va asteptati la niste reguli de concurs foarte dificile deoarece am dorit sa facilitam cat mai mult inscrierea astfel incat numarul de participanti sa fie cat mai mare. Asadar, tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa va abonati la newsletterul nostru (o metoda benefica in primul rand pentru voi deoarece veti fi primii care afla cand publicam noi articole pe site) si sa va confirmati adresa de mail. Confirmarea se face prin accesarea unui link pe care il veti primi pe mail imediat dupa abonare.

Concursul este dedicat tuturor cititorilor acestui website care au varsta de peste 18 ani. In ceea ce priveste data desfasurarii concursului, acesta incepe pe data de 02.10.2015 si se va incheia pe 18.10.2015. Castigatorul va fi anuntat pe data de 21.10.2015.

Am lasat partea interesanta pentru sfarsit: premiul. La finalul concursului se va alege in mod total aleatoriu o adresa de mail care a fost deja confirmata si va fi premiata cu un voucher de cumparaturi online eMAG in valoare de 100 de lei. Pe langa adresa de mail castigatoare vor mai fi alese alte trei rezerve unde poate ajunge premiul in cazul in care persoana castigatoare nu poate fi contactata pentru revendicarea premiului.

Asadar, va asteptam in numar cat mai mare sa cititi noile noastre articole in materie de IT dar si sa participati la concurs, nu inainte insa de a va ura mult succes!

Vreau sa particip!

4K rezolutia viitorului

4K rezolutia viitorului

Ghid IT - 02 octombrie 2015


Motive pentru a cumpara un eReader

Motive pentru a cumpara un eReader

Ghid IT - 02 octombrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.