Ce sa iei in considerare atunci cand achizitionezi o tableta

       598   

Ce sa iei in considerare atunci cand achizitionezi o tableta

Chiar daca nu mai sunt la fel de populare precum erau acum 2-3 ani, tabletele sunt inca destul de cautate atat magazinele online cat si in cele offline, deci nu le putem ignora complet. Mai mult decat atat, exista chiar o multime de modele pe piata, drept urmare alegerea este la randul sau foarte greu de facut. Iar din acest motiv noi ne-am gandit sa facem un ghid in care sa vorbim despre ce trebuie sa iei in considerare atunci cand achizitionezi o tableta.

 

 

Scopul achizitiei tabletei

Unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste o achizitie, este stabilirea scopului pentru care se face achizitia. In functie de scop, se aleg si specificatiile dispozitivului care poate fi mai performant sau mai putin performant.

Diagonala

Aveti nevoie de o tableta de pe care sa mai intrati din cand in cand pe internet, atunci o tableta de 7 inch este mai mult decat perfecta. Sunteti graficieni si aveti nevoie de un dispozitiv cat mai portabil de pe care sa lucrati din cand in cand, atunci cu siguranta o tableta de 10 inch va fi mult mai eficienta decat o tableta de 7 inch.

Brandul

Deja brandul a devenit un criteriu pentru fiecare persoana care face cumparaturi. Asta deoarece exista foarte multe pareri pe internet, iar unele branduri si-au construit deja o reputatie destul de solida in online, motiv pentru care unii cumparatori fac tot posibilul pentru a-si cumpara numai produse concepute doar de catre un singur brand.

  Sfat

Daca doriti o recomandare, noi avem incredere in tabletele celor de la Samsung si Apple, branduri deja foarte renumite.

Specificatii

Desigur ca trebuie sa tineti cont si de specificatiile unei tablete. Acestea le veti stabili, dupa cum bine am spus mai sus, in functie de scopul pentru cumparati o tableta. Procesorul si memoria RAM sunt foarte importante pentru o tableta cat mai rapida si care sa nu creeze mai multi nervi decat placere de utilizare.

De asemenea autonomia este foarte importanta la un dispozitiv ce se doreste a fi unul cat mai portabil pe care sa il iei mereu cu tine oriunde mergi si pentru a lucra in locurile unde nu ai acces la alte dispozitive sau la o priza.

Asadar, acestea sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le urmariti atunci cand doriti sa va achizitionati o tableta insa nu aveti prea multe criterii de alegere.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.