Care sunt cele mai asteptate telefoane ale anului 2016

       1040   

Care sunt cele mai asteptate telefoane ale anului 2016

Daca acuma ceva timp vorbeam despre telefoanele de top ale anului 2015, odata cu intrarea in noul an majoritatea companiilor au anuntat noi modele de telefoane inteligente astfel incat sa tina publicul pe jar. Astfel, dupa mai multe anunturi si zvonuri aparute pe internet in legatura cu lansarile anului in materie de smartphone-uri, am facut aceasta lista de telefoane foarte asteptate in acest an.

 

 

Apple iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Chiar daca lansarea lor va avea loc probabil la sfarsitul lunii septembrie, noile telefoane iPhone sunt asteptate de catre majoritatea iubitorilor de tehnologie, indiferent ca doresc sa le cumpere sau nu. Mai mult decat atat, 2016 este considerat primul an in care cei de la Apple se afla in declin, asa ca ne asteptam sa vina cu niste telefoane interesante care sa ii ajute sa isi refaca profitul cu care s-au mandrit atata timp.

Se spune ca cei de la Apple vor veni cu decizii radicale precum renuntarea la mortul de 3.5mm pentru casti jack, iar ambele telefoane vor fi rezistente la apa si vor dispune de tehnologii precum incarcarea wireless. Totodata, se vorbeste despre o camera imbunatatita, procesoare mai puternice precum si multe alte imbunatatiri la partea tehnica.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Cine ar putea fi pe locul 2 daca nu cei de la Samsung. In acest an vor lansa modelele Galaxy S7 precum si S7 Edge, telefoane direct concurente cu cele marca Apple. Lansarea lor insa ar putea fi mai rapida, aproximarile spunand ca ca am putea vedea aceste doua telefoane la sfarsitul lunii februarie, deci peste peste putin timp.

Galaxy S7 se pare ca fi dotat cu un ecran de 5.1 inch iar S7 Edge va fi ceva mai mare, cu un ecran de 5.5 inch. La capitolul noutati, ar trebui precizat faptul ca Galaxy S7 ar putea fi primul telefon cu noul Qualcomm Snapdragon 820. In acelasi timp, vorbim despre niste telefoane rezistente la apa precum si cu niste camere foto foarte performante.

Noile telefoane Nexus

Telefoanele Nexus ale celor de la Google sunt foarte apreciate, asa ca dupa gigantii Samsung si Apple, Google ocupa pozitia a 3-a in ceea ce priveste cele mai asteptate telefoane ale anului 2016. Se vorbeste ca in acest an vor fi lansate Nexus 6P si Nexus 5X, despre care insa nu se stie prea multe decat ca ar dispune de ultima versiune de Android. Totusi vor fi cu sigurante foarte interesante si se vor ridica la nivelul asteptarilor.

LG G5

Una dintre marile surprize ale anului 2016 este LG G5. Cei de la LG sunt foarte apreciati pe piata telefoanelor inteligente, iar in 2015 s-au remarcat cu o camera foto foarte performanta pe care am intalnit-o la LG G4. Astfel, ne asteptam ca unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2016 sa fie LG G5, deoarece LG a reusit mereu sa ne surprinda in mod placut.

Microsoft Surface phone

Chiar daca poate ca se asteptau la mai mult succes pe aceasta piata, Microsoft continua sa lanseze telefoane mobile cu care incearca sa cucereasca o categorie de public care ar renunta la Android sau iOS pentru Windows Phone. Iar in acest an noutatea celor de la Microsoft este Surface phone, un telefon care este privit drept ultima sansa pe care cei de la Microsoft ar avea-o pentru a se face cu adevarat remarcati cu un telefon inteligent.

Voi ce telefoane asteptati sa vedeti in 2016?

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.