Bucharest City App o aplicatie pentru turisti si nu numai

       577   

Bucharest City App o aplicatie pentru turisti si nu numai

Tehnologia este peste tot acum iar din acest motiv ar trebui lansate tot felul de aplicatii care sa ne ajute sa ne putem folosi cat mai mult de toata aceasta evolutie. Un bun exemplu in acest este aplicatia Bucharest City App care ofera foarte multe informatii utile mai ales turistilor dar nu numai.

 

 

Aceasta este o aplicatie complet gratuita ce ofera informatii exacte despre evenimentele din Bucuresti, despre localurile din oras, despre magazine sau despre atractiile turistice. Pe scurt, o multime de detalii care sa te ajute sa nu te plictisesti in Bucuresti precum si care sa te faca sa cunosti mai bine capitala Romaniei.

Unul dintre principalele aspecte care ne face sa credem ca Bucharest City App este o aplicatie foarte reusite este faptul ca pune accent pe comunitate, astfel incat poate fi privita ca o retea sociala. Asta deoarece utilizatorii pot realiza diferite colectii de locatii ce pot fi mai apoi distribuite prietenilor. Totodata, aplicatia si informatiile sale sunt direct legate de Facebook si Google Plus astfel incat sa se poata lega si prietenii intre persoanele care au aceleasi preferinte.

Aceasta a fost gandita si dezvoltata de catre Eventur Group ajutati fiind si de catre cei de la Eventya si poate fi privita ca o campanie asemanatoare celei intitulate Travelers of Bucharest care ne prezinta diferite povesti ale turistilor ce ne viziteaza capitala.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.