Browserul Samsung Internet for Android eliminat de Google

       634   

Browserul Samsung Internet for Android eliminat de Google

Cei de la Samsung lansau zilele trecute un browser dedicat dispozitivelor cu Android si, pentru inceput, parea sa fie foarte apreciat de catre utilizatori. Totusi se pare ca nu a fost intampinat la fel si de catre cei de la Google care, dupa nu foarte mult timp de la adaugarea lui in Google Play, au ales sa il elimine astfel incat acum nu mai este accesibil in magazinul de aplicatii.

 

 

Motivul pentru care cei de la Google au ales sa elimine browserul celor de la Samsung este destul de usor de inteles. Mai exact, Samsung Internet for Android avea o functie inclusa asemanatoare lui AdBlock care bloca reclamele afisate de numarul mare de siteuri, deci si reclamele oferite de catre serviciul cunoscut ca Google Adsense. Pe scurt, browserul celor de la Samsung le cam fura painea de la gura celor de la Google, iar din acest motiv au ales sa elimine atat de repede din Google Play.

Motivul oferit de catre cei de la Google pentru eliminarea browserului lansat de Samsung a fost acela ca aplicatia incalca reguli din Developer Distribution Agreement, insa mai credibil este faptul ca eliminarea este justificata de faptul ca un astfel de browser ar fi redus considerabil castigurile din reclame ale celor de la Google, ceea ce nu vor permite prea curand. 

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.