Browserul Edge al celor de la Microsoft va primi extensii

       662   

Browserul Edge al celor de la Microsoft va primi extensii

Una dintre cele mai mari noutati cu care Windows 10 a venit este browserul Edge, browser de la care se asteapta sa fie unul dintre cele mai bune programe de acest gen, insa dupa ce Microsoft a esuat destul de rau cu Internet Explorer, pare ca prin intermediul lui Edge, acestia isi vor repara greseala.

 

 

Edge este un browser destul de rapid care promite multe, avand o interfata foarte placuta dar si oferind optiuni imprumutate de la browsere de succes precum Google Chrome si Mozilla Firefox. Iar daca initial acesta a fost lansat fara ca utilizatorii sa poata instala extensii diferite, precum e Adblock de exemplu, acum acesta va putea primi si astfel de instrumente.

Momentan, extensiile pentru browserul Edge pot fi instalate doar intr-un build Insider Preview, insa dupa ce testele vor fi trecute cu brio va fi lansat un patch numit Redstone, iar acestea probabil ca vor fi accesibile tuturor.

In acest moment, doar 3 extensii pot fi instalate pe Edge, insa curand vor fi disponibile extensii ca AdBlock Plus, LastPass, Evernote dar si multe altele care fac browserul mai usor de folosit dar si care ne pun la dispozitii tot felul de unelte, una mai folositoare ca alta.

Astfel, curand probabil ca browserul Edge se va bucura de un numar mai mare de utilizatori.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.