Aplicatii pentru telefon care te ajuta sa fii mai econom

       766   

Aplicatii pentru telefon care te ajuta sa fii mai econom

Exista o multime de aplicatiile interesante pentru telefoanele inteligente, iar acest lucru reprezinta cu siguranta unul dintre motivele pentru care oamenii isi cumpara acum numai telefoane inteligente. Totusi, acestea ne pot ajuta in foarte multe cazuri, daca sunt folosite in mod inteligent, iar un bun exemplu in acest sens sunt aplicatiile care te ajuta sa fii o persoana mai economa in casa, reducand astfel costurile de pe facturile de orice tip. Iar pentru ca stim ca va doriti cu totii sa dati mai putini bani pentru energie, apa si alte servicii, va recomandam cateva aplicatii care va ajuta sa fiti mai economi.

 

 

Virtual Water

virtual waterDaca doriti sa platiti mai putini bani la facturile pentru apa, atunci ai putea folosi aplicatia Virtual Water ce iti ofera mai multe date si statistici legate de consumul de apa pentru gatit, menaj si multe alte informatii de asemanatoare, foarte utile atunci cand doresti sa faci mai multa economie.

Solar Checker

solar checkDaca doresti sa platesti mai putini bani pentru energia electrica, atunci ai putea face o investitie pentru panouri solare. Solar Checker este o aplicatie care te ajuta sa le instalezi si sa economisesti foarte multi bani. Mai exact, aceasta aplicatie analizeaza intansitatea radiatiilor solare iar mai apoi te indruma pentru a instala panouri perfecte pentru casa ta.

Green Kitchen

green kitchenEste foarte important nu numai sa faci economie, ci si sa mananci mai sanatos. Dar si mai bine e cand le faci pe amandoua, utilizand aplicatia Green Kitchen, care te iti ofera mai multe retete atat sanatoase cat si ieftine in acelasi timp. De asemenea aceasta aplicatie te ajuta totodata sa economisesti si mai mult timp gatit, sugerandu-ti diferite liste de cumparaturi dar si un numar foarte mare de retete.

BrightNest

brightnestDaca sunteti doritori de cat mai multa economie si aveti nevoie de cat mai multe sfaturi si ponturi in acest sens, atunci ar trebui sa incercati aplicatia BrightNest. Aceasta te informeaza cum sa reduci consumul de apa dar si cum sa prepari acasa mai multe produse, pentru a nu le mai cumpara din supermarket si pentru a economisi bani, desigur.

Asadar, speram ca toate aceste aplicatii te vor ajuta sa fii o persoana care face multe economii.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.