Aplicatii care iti fac telefonul mai rapid

       725   

Aplicatii care iti fac telefonul mai rapid

Unul dintre cele mai interesante aspecte la telefoanele cu Android este numarul mare de aplicatii, avand deci posibilitatea sa instalam nu numai o multime de jocuri ci si foarte multe aplicatii utile. Printre aplicatiile gazduide de Google Play sunt si foarte multe cu rolul de a-ti face telefonul mai rapid, iar despre 5 dintre ele vom vorbi si noi in randurile urmatoare.

 

 

Speed BOOSTER & Memory Cleaner

Una dintre cele mai bune aplicatii care te ajuta sa scapi de fisierele care iti ocupa inutil memoria este Speed BOOSTER & Memory Cleaner. Aceasta este foarte folosita de catre utilizatorii telefoanelor cu Android, motiv pentru care i-am oferit prima pozitie in topul nostru.

Clean Master Phone Boost

Cu siguranta ati vazut de multe ori aplicatia Clean Master Phone Boost prin topurile organizate de Google Play. Ei bine ceea ce nu stiati despre aceasta aplicatie este faptul ca te poate ajuta sa va faceti telefonul mult mai rapid, imbunatatindu-i viteza de raspuns, ajutand totodata si la o mai buna performanta a jocurilor.

DU Speed Booster & Antivirus

Pe langa faptul ca este o aplicatie care, la fel ca prima aplicatie din topul nostru te ajuta sa stergi fisierele vechi si nefolositoare, mai are si rolul de antivirus, deci vei scapa de doua probleme dintr-o lovitura. Daca telefonul nu are o componenta hardware prea performanta, atunci puteti dezactiva antivirusul foarte usor.

Cleaner - Master Power Clean

O aplicatie foarte utila si foarte apreciata care face telefonul sa se miste aproape la fel de rapid precum se misca atunci cand era nou este Cleaner - Master Power Clean. Mai mult decat atat, la fel ca toate aplicatiile de mai sus, aceasta este si gratuita.

Smart Booster - Free Cleaner

Peste 60.000 de utilizatori au oferit acestei aplicatii ratingul de 5 stele, si aproximativ 20.000 i-au oferit 4 stele. Cert este ca Smart Booster - Free Cleaner este o aplicatie foarte utila pentru imbunatatirea performantelor telefonului.

Asadar, acestea sunt 5 aplicatii care iti vor face telefonul cu Android mai rapid.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.