Android

cum se instaleaza apk uri pe telefoanele android

Cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android

Ghid IT - 01 iulie 2016

Telefoanele cu sistem de operare Android sunt o multime la numar, iar datorita acestui lucru se lanseaza si foarte multe aplicatii de la o zi la alta. O mare parte dintre ele pot fi luate din Google Play insa mai sunt si alte surse de unde pot fi descarcate aplicatii, insa procedeul este putin diferit. Iar pentru ca multi doresc sa instaleze aplicatii si din alte locuri, am facut acest ghid in care vorbim despre cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android.browserul samsung internet for android eliminat de google

Browserul Samsung Internet for Android eliminat de Google

Ghid IT     11 februarie 2016

Cei de la Samsung lansau zilele trecute un browser dedicat dispozitivelor cu Android si, pentru inceput, parea sa fie foarte apreciat de catre utilizatori. Totusi se pare ca nu a fost intampinat la fel si de catre cei de la Google care, dupa nu foarte mult timp de la adaugarea lui in Google Play, au ales sa il elimine astfel incat acum nu mai este accesibil in magazinul de aplicatii.


ai un smartphone s ar putea sa faci si tu aceste greseli

Ai un smartphone? S-ar putea sa faci si tu aceste greseli

Ghid IT     05 ianuarie 2016

Majoritatea persoanelor au acum un telefon inteligent asa ca putem spune ca suntem inconjurati numai de telefoane inteligente. Totusi multi posesori fac anumite greseli pe care insa nu le constientizeaza, iar despre acestea vom vorbi chiar in randurile urmatoare.


5 alternative pentru google play

5 alternative pentru Google Play

Ghid IT     24 noiembrie 2015

Cu siguranta Google Play este cea mai bogata precum si cea mai sigura sursa de aplicatii si jocuri pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Totusi asta nu inseamna ca reprezinta singura sursa, ci chiar mai sunt o multime de alte locuri de unde putem descarca aplicatii si alte fisiere pentru telefoanele cu Android.


top 5 telefoane mobile in 2015

TOP 5 telefoane mobile in 2015

Ghid IT     06 noiembrie 2015

Inca de cand au aparut telefoanele inteligente, acestea au reusit sa cucereasca aproape orice iubitor de gadgeturi performante. Acesta a reprezentat un motiv foarte bun pentru ca o mare parte din companiile care produc telefoane sa creeze tot mai multe telefoane inteligente, cu specificatii si tehnologii diferite si cu tot felul de inovatii in materie de design.


android sau ios ce dispozitiv alegem in functie de sistemul de operare

Android sau iOS? Ce dispozitiv alegem in functie de sistemul de operare.

Ghid IT     04 noiembrie 2015

La fel cum exista multe alte competitii intre diferite companii pe pietele de produse electronice, la fel exista o concurenta acerba si pe piata telefoanelor mobile, mai exact la capitolul sisteme de operare. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.