Ai un smartphone? S-ar putea sa faci si tu aceste greseli

       765   

Ai un smartphone? S-ar putea sa faci si tu aceste greseli

Majoritatea persoanelor au acum un telefon inteligent asa ca putem spune ca suntem inconjurati numai de telefoane inteligente. Totusi multi posesori fac anumite greseli pe care insa nu le constientizeaza, iar despre acestea vom vorbi chiar in randurile urmatoare.

 

 

Nu inchizi prea des telefonul

Indiferent ca e zi sau noapte, ca il folosim sau nu, rare sunt momentele cand mai apasam butonul de inchidere al telefonului iar cand o facem, de cele mai multe ori il inchidem doar pentru ca s-a blocat o anumita aplicatie sau pur si simplu raspunde mai greu comenzilor noastre.

De aceea specialistii recomanda ca telefonul sa fie inchis, mai ales noaptea, precum si atunci cand nu sunt folosite, acest lucru fiind foarte util pentru o autonomie si o durata de viata mai indelungata a bateriei.

Tii mereu Wi-Fi deschis

Exista tot mai multe conexiuni wireless in ultima vreme asa majoritatea persoanelor se conecteaza la Wi-Fi pentru a intra pe internet. Totusi, acesta nu este un motiv pentru care ar trebui sa avem mereu activata conexiunea Wi-Fi precum si nici cea Bluetooth. Asta deoarece consuma foarte multa baterie, iar noi cu singuranta nu ne dorim sa auzim ca e gata autonomia.

Nu ai grija la temperaturi

Atunci cand temperaturile ating cote extreme precum sub 0 grade Celsius sau mai mari de 35 de grade, ar trebui sa nu va folositi telefoanele iar daca totusi sunteti nevoiti sa o faceti, cel mai bine e sa le tineti la dos, in geanta sau undeva la umbra, vara. Acesta este desigur tot un sfat oferit de catre specialisti.

Nu lasa mereu telefonul la incarcat

Cel mai des intalnit obicei la posesorii de telefoane mobile este acela ca isi lasa telefonul la incarcat peste noapte, astfel incat dimineata bateria sa fie incarcata complet. Totusi se pare ca nu e chiar cel mai ok lucru in ceea ce priveste incarcarea unui telefon.

Nu prea il ingrijesti

La fel ca multe alte produse, telefonul mobil poate sa aiba la un moment dat anumiti microbi sau bacterii luate din cine stie ce loc, fiind dispozitivul pe care il purtam cel mai des cu noi si pe care scriem mesaje in tot felul de locuri mai mult sau mai putin corect igienizate. De aceea, din cand in cand, se recomanda ca telefonul mobil sa fie curatat macar cu un servetel umed astfel incat sa nu fie o amenintare pentru sanatatea utilizatorului dar si sa aiba o durata de viata mai mare in acelasi timp.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.