5 site-uri foarte utile dar mai putin cunoscute

       611   

5 site-uri foarte utile dar mai putin cunoscute

Chiar daca avem atat de multe site-uri si atat de multa informatie la indemana, multi dintre noi privim internetul doar ca pe un loc care ne ofera retele sociale si cam atat. De aceea am ales ca in randurile urmatoare sa va prezentam 5 site-uri foarte utile insa care sunt mai putin cunoscute de catre cei care folosesc internetul zi de zi. Speram ca va vor ajuta si pe voi la fel cum reusesc sa ajute alte mii de utilizatori.

 

 

Hallo.ro 

Un dictionar poate mai bun decat Google Translate

Fiecare dintre noi folosim Google Translate atunci cand nu stim cum sa traducem anumite cuvinte, insa acesta nu este chiar cel mai bun dicitionar online. De exemplu Hallo.ro este la randul sau foarte apreciat de catre cei care intampina dificultati atunci cand doresc sa faca o traducere sau cand pur si simplu socializeaza cu o persoana din alta tara.

Acesta este accesat mai ales pentru dictionarul englez roman, insa putem traduce cuvinte si din alte limbi precum germana, spaniola, italiana sau franceza. Pe scurt, un site foarte util care ne poate ajuta enorm atunci cand nu stim cum sa traducem un cuvant dintr-o limba straina.

WeTransfer.com

Un serviciu mai util decat mailul pentru a trimite fisiere de dimensiuni mari

De cate ori nu v-ati lovit de problema cand trebuia sa trimiteti un fisier de dimensiuni mai mari unui prieten, insa mailul nu va permitea acest lucru, iar problema parea fara rezolvare. Rezolvarea vine insa de la WeTransfer.com, un site foarte util care ne permite sa trimitem prietenilor fisiere de pana la 2 GB.

Niice.co

Un site care ne ofera inspiratie

Daca imaginile sunt cele care iti ofera inspiratie, atunci ar trebui sa incerci numaidecat motorul de cautare Niice.co. Ce face acesta? Ei bine iti permite sa folosesti orice cuvinte cheie pentru a cauta imagini care mai apoi sa iti ofere inspiratie. Acesta este considerat unul dintre site-urile preferate de designerii web.

Stumbleupon.com

Un site unde descoperi site-uri

Poate ca e ceva mai cunoscut decat site-urile de mai sus, insa noi credem ca inca nu este apreciat la adevarata sa valoare. Asta deoarece stumbleupon.com este unul dintre cele mai utile servicii de social bookmarking, astfel incat odata intrati pe acest site, veti gasi o multime de alte site-uri interesante iar timpul va zbura pe langa voi. Atat de captivant este.

KhanAcademy.org - invata pe internet

Internetul poate fi locul perfect unde sa inveti diferite lucruri, iar un bun exemplu in acest sens este KhanAcademy.org. Acesta este mai exact o platforma educationala la care apeleaza foarte multe scoli din america pentru o mai buna educare a elevilor lor.

Asadar, acestea sunt site-urile foarte utile pe care ar trebui sa le incercati si voi.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.