5 programe foarte bune pentru administrarea partitiilor in Windows 10

       839   

5 programe foarte bune pentru administrarea partitiilor in Windows 10

Odata cu lansarea noului sistem de operare Windows 10, tot mai multi utilizatori au inceput sa caute programe compatibile cu acesta pentru diferite activitati. Iar pentru ca administrarea partitiilor este un aspect foarte important in ceea ce priveste utilizarea unui computer, ne-am gandit sa va recomandam 5 programe foarte bine concepute pentru acest lucru care sunt totodata compatibile si cu ultima versiune a sistemului de operare al celor de la Microsoft.

 

 

EaseUS Partition Master

EaseUS Partition Master ne permite sa cream noi partitii, sa le formatam, sa navigam, sa le stergem precum si sa le convertim. De asemenea acesta ne ajuta sa mutam, sa modificam dimensiunea, sa ascundem sau sa afisam partitii existente fara a afecta nici macar 1 bit de date. Pe scurt, foarte multe unelte la dispozitie pentru utilizatorii de Windows 10 care doresc mai mult control asupra partitiilor computerului lor.

Mini Tool Partition Wizard

Un alt programel pentru Windows 10 care ne permite sa folosim mai inteligent partitiile este Mini Tool Partition Wizard. Acesta are o interfata foarte usor de utilizat chiar si de catre un incepator si ne permite sa cream, sa modificam dimensiunea, sa stergem, sa mutam dar si sa formatam diferite partitii.

GParted Disk Partition

Al treilea program de pe lista noastra este GParted Disk Partition. Desigur ca este compatibil cu Windows 10 si, la fel ca restul programelor din lista noastra, ne permite sa modificam dimensiunea, sa mutam, sa stergem, sa cream, sa copiem, sa formatam, sa convertim, sa ascundem dar si sa navigam prin partitii, totul doar cu cateva clickuri. Usor de folosit, GParted Disk Partition reprezinta alegerea multor utilizatori de Windows 10 care doresc o modificare a partitiilor.

Paragon Partition Manager

Un alt program pentru partitii compatibil cu Windows 10 este si Paragon Partition Manager, atat in versiune gratuita cat si in versiune premium. Versiunea gratuita ofera instrumente precum crearea, modificarea dimensiunii, copierea sau stergerea partitiilor.

Aomei Partition Assistant

Ultimul program de pe lista noastra, insa nu cel din urma, este Aomei Partition Assistant. Pe langa compatibilitatea cu Windows 10, acesta se poate mandri si cu faptul ca poate fi folosit atat pe Windows 8.1, Windows 7, Vista sau Windows XP. Despre el mai trebuie sa spunem doar faptul ca a fost gandit in mod special pentru o administrare cat mai buna a partitiilor unui computer, deci va ramane doar sa il incercati.

Asadar, aceasta este lista noastra de 5 programe pe care le puteti folosi pe Windows 10 pentru a avea cat mai mult control asupra partitiilor unui calculator.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.