5 alternative pentru Google Play

       909   

5 alternative pentru Google Play

Cu siguranta Google Play este cea mai bogata precum si cea mai sigura sursa de aplicatii si jocuri pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Totusi asta nu inseamna ca reprezinta singura sursa, ci chiar mai sunt o multime de alte locuri de unde putem descarca aplicatii si alte fisiere pentru telefoanele cu Android.

 

 

Despre 5 dintre ele am ales sa vorbim chiar in randurile urmatoare.

MoboMarket

MoboMarket este unul dintre cele mai populare locuri de unde poti lua aplicatii pentru Android, dupa Google Play desigur. Aplicatiile sunt actualizate frecvent si au tot felul de optiuni si dotari interesante. De asemenea este si un loc cu foarte multe jocuri, ceea ce reprezinta un aspect apreciat de persoanele care folosesc acest magazin.

Amazon

Cu siguranta fiecare dintre voi a auzit de celebrul Amazon, iar acum nu ne referim la fluviu ci la magazinul online foarte poulare. Acesta poate fi instalat foarte usor si pe telefoanele cu Android, doar prin descarcarea unui APK, iar mai apoi veti avea la dispozitie o multime de oferte pentru jocuri si aplicatii.

Aici aplicatiile sunt grupate pe categorii precum educatie, sanatate, fitness, lifestyle, comunicare si multe altele. De asemenea si jocurile sunt impartite pe categorii.

GetJar

Daca ati avut vreodata vreun telefon mobil cu Symbian atunc cu siguranta ati auzit de GetJar. Acesta este acum dedicat si telefoanelor care au sistem de operare Android, asa ca daca sunteti in cautare si de alte aplicatii decat cele puse la dispozitie de Google Play, ati putea incerca si GetJar. Totusi nu toate aplicatiile sunt compatibile cu ultimele versiuni de Android.

AppsLib

Un alt magazin de unde puteti instala destul de simplu aplicatii si jocuri este Apps Lib. Acesta se mandreste cu o interfata usor de utilizat si cu un stoc foarte mare de aplicatii si jocuri pe care oricine le poate instala. De asemenea aici gasim foarte multe aplicatii premium, pentru care trebuie sa platim cu Paypal sau sa le alegem pe cele gratuite.

F-Droid

F-Droid pune la dispozitie un catalog cu foarte multe jocuri si aplicatii gratuite. Acesta este administrat de catre o organizatie non-profit foarte apreciata pentru faptul ca pune la dispozitie un numar atat de mare de fisiere ce pot fi descarcate foarte usor pe orice telefon cu Android.

Totusi nu uitati sa bifati in setarile telefonului surse necunoscute pentru ca acesta sa poata instala aplicatii si din alte surse, nu numai din Google Play dupa cum este setat initial.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.