3 motive pentru care sa alegi o imprimanta second hand

       4063   

3 motive pentru care sa alegi o imprimanta second hand

Atunci cand lucrezi mult in fata calculatorului este foarte important sa detii si o imprimanta. De asemenea aceasta poate fi utila chiar si atunci cand nu petreci chiar mult timp la calculator, ci ai nevoie din cand in cand sa printezi cate ceva sau sa faci o copie unui act. Totusi, atunci cand cumparam astfel de electronice apar doua mari optiuni: nou sau second hand? De aceea in randurile urmatoare vom vorbi despre motivele pentru care sa alegi o imprimanta second hand.

 

 

Pretul reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje

Probabil ca printre cele mai intalnite motive pentru care cei mai multi dintre noi aleg sa cumpere produse second hand este acela care face referire la pret. De exemplu, in acest caz o imprimanta second hand are un pret mult mai avantajos fata de o imprimanta noua, ceea ce inseamna ca vor fi facute cateva economii din partea cumparatorului. 

Astfel, un prim mare avantaj al imprimantelor de tip second hand este acela ca vin la un pret foarte atragator, iar pentru majoritatea cumparaturilor acesta este un aspect foarte important. Pe abdcomputer.ro gasesti o gama variata de imprimante second hand la preturi accesibile.

Consumabilele au un pret accesibil

Atunci cand vorbim despre imprimante nu putem sa nu aducem in vorba si consumabilele. Asta deoarece acestea trebuie schimbate din cand in cand, ceea ce inseamna desigur un cost suplimentar. Iar daca mai sus vorbeam despre pretul redus al imprimantelor second hand in general, la acest sub-capitol va spunem ca si consumabilele au niste preturi mai accesibile. 

Asta deoarece majoritatea imprimantelor second hand de pe piata au fost lansate de ceva timp asa ca la randul lor consumabilele sunt foarte usor de gasit pe piata. Fiind usor de gasit, este de la sine inteles ca si pretul este unul mai ok.

Garantia este si ea prezenta

Exista foarte multe magazine online care comercializeaza produse second hand. Avantajul achizitionarii unei imprimante second hand din magazin este acordarea garantiei. Astfel, daca pana acum exista teama ca un produs second hand s-ar putea defecta, acest lucru este oarecum infirmat de catre garantia care ne asigura faptul ca o putem repara gratuit in caz de defectare. 

Desigur ca atunci cand cumperi imprimanta de pe un site de anunturi, de printr-un amanet sau chiar de la vreun comerciant din bazar, acest aspect nu mai este valabil.

Asadar, motive pentru a cumpara o imprimanta de tip second hand sunt multe, insa printre cele mai importante se afla pretul mic de achizitie, pretul avantajos al consumabilelor precum si faptul ca, daca le cumperi dintr-un magazin ok, poti beneficia si de garantie.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.