3 motive pentru a trece la Windows 10

       840   

3 motive pentru a trece la Windows 10

Stim deja cu totii ca Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare a celor de la Microsoft, insa exista inca multe persoane indecise care se intreaba daca ar trebui sa treaca sau nu la aceasta versiune. De aceea ne-am gandit noi sa facem acest articol in care vorbim despre 3 motive pentru a trece la Windows 10.

 

 

Este ultima versiune Windows

Cei de la Microsoft au declarat faptul ca Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare pe care o vor imbunatati doar prin intermediul update-urile si nu va mai exista Windows 11 sau vreo alta versiune. Pe scurt, pentru Windows 10 vor fi mereu actualizari si cu siguranta peste cativa ani va fi unul dintre cele mai folosite sisteme de operare marca Microsoft, celelalte ramanand usor in umbra.

Celelalte versiuni Windows nu vor mai fi actualizate

Windows XP a devenit deja istorie dupa ce Microsoft a oprit actualizarile pentru unul dintre cele mai populare sisteme de operare si probabil ca in curand nici Windows 7 nu va mai primi actualizari sau suport. Iar daca stam putin sa privim situatia, putem anticipa faptul ca in cativa ani, singurul sistem de operare Microsoft care va mai primi update-uri si suport va fi Windows 10, deci ar fi bine sa treceti inca de acum la el pentru a nu va fi mai greu mai tarziu.

Windows 10 este rapid si arata tare bine

Cu siguranta se poate observa imbunatatirea la partea de design pentru care cei de la Microsoft au optat de la o versiune la alta, motiv pentru care de la XP la 10, Windows a aratat din ce mai bine. Iar cei care au incercat deja Windows 10 sau care au vazut imagini cu el, pot confirma faptul ca are un aspect tare placut, modern dar si simplist totodata.

De asemenea, Windows 10 pare a fi mai rapid decat versiunile anterioare, avand un timp de pornire destul de scurt, mai mic chiar decat cel al lui Windows 8.1, si consumand un numar nu prea mare de resurse, astfel incat sa avem disponibile mai multe pentru jocuri, programe si alte activitati.

Totodata, Windows 10 vine nu numai cu un design nou ci si cu foarte multe functii interesante pe care insa va invitam sa le descoperiti singuri trecand la noul sistem de operare Microsoft, cele de mai sus fiind doar cateva din numarul mare de motive pentru care se merita update-ul la una dintre cele mai interesante versiuni Windows marca Microsoft pe care le-am putut testa pana acum.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.