Stil modern pentru camera celui mic

       930   

Stil modern pentru camera celui mic

Am trecut deja peste momentele in care amenajam camera celui mic cu mobilier ceva mai greu de ales, atunci cand nu aveam prea multe optiuni si de asemenea cand trebuia sa ne folosim imaginatia pentru a avea ceva mai modern. Acum exista internetul, exista reviste de specialitate si ne putem inspira foarte usor din extrem de multe modele pe care le putem gasi.

 

 

Putem sa facem mobila la comanda, in functie de modul in care vrem sa arate camera juniorului si sa imbinam elemente ultra moderne cu cele ceva mai accesibile din punct de vedere financiar.

Pentru a fi cat mai bine optimizata camera, putem chiar sa ne orientam atentia catre variante de mobilier combinate, care se pliaza si au mai multe functii. Spre exemplu o masuta care poate fi si comoda sau un pat incadrat in sifonier. Acestea sunt in  general foarte utile, atunci cand avem o camera destul de mica si avem nevoie de spatiu cat mai mult.

Chiar daca vom folosi combinatii de culori orientate catre cei mici, trebuie sa mergem si pe elemente ceva mai simple si mai accesibile. Astfel ca vom alege un pat din pal ceva mai accesibil, dar vom orna camera cu draperii din categoria celor mai pretentioase, astfel vom atrage atentia catre ele, dar in acelasi timp vom avea si un aer de modern.

Covoarele pufoase sunt foarte bine venite pentru camerele celor mici, atat din prisma look-ului foarte atragator dar si pentru faptul ca-l pot proteja pe cel mic atunci cand acesta va incepe sa mearga si binenteles sa cada pe jos.

  De retinut

Evitati combinatiile de culori care se afla in contrast.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.