Semineul - un amestec de design nobil si modern

       668   

Semineul - un amestec de design nobil si modern

Semineul poate reprezenta un loc special din locuinta dumneavoastra care este in masura sa dea nastere unei ambiante foarte placuta si  calduroasa.

 

 

Lasand deoparte, adevaratul scop al acestuia, reprezentat de incalzirea unei incaperi, semineul poate fi considerat un adevarat element de design interior, de o calitate inalta, care se bucura de un impact arhitectural si vizual, de exceptie.

In cazul in care doriti ca locuinta dumneavoastra sa aiba inclus in ea o punct de atractie, un astfel de element este in masura sa reprezinte punctul cheie in materie de design interior, iar pentru o alegere optima, trebuie sa stiti ca aveti la indemana atat varianta semineelor construite cat si pe cea  a modelelor soba.

Acestea din urma prezinta marele avantaj ca au un sistem de admisie propriu si sunt in masura sa va  ofere un design modern, iar in cazul in care doriti sa le instalati in apropierea materialelor usor inflamabile, ele pot fi considerate o alegerea optima, in special in cazul in care respectiva incapere este finisata.

In ceea ce priveste semineelor construite, aveti posibilitatea sa realizati ce model doriti, astfel incat acesta sa se potriveasca perfect cu preferintele si gusturile dumneavoastra, in materie de design interior.

Semineele se mai pot diferentia si in functie de materia prima folosita, astfel incat distingem modelele cu bio etanol, cu gaz si electrice.  Indiferent de ce model ati alege, semineele sunt in masura sa va asigure un design foarte placut, sunt foarte estetice si incalzesc foarte bine o incapere. Efectul vizual creat de flacara unui astfel de semineu este unul de exceptie si are puterea sa incante orice pretentie in materie de design interior.

 Design interior in rosu

Design interior in rosu

Ghid Imobiliar - 23 mai 2015
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.