Recomandari achizitie calorifer electric pentru a te pregati de iarna

       726   

Recomandari achizitie calorifer electric pentru a te pregati de iarna

Chiar daca mai e ceva timp pana cand va trebui sa luam masuri pentru a nu ingheta sub propriul acoperis, nu e niciodata prea devreme pentru a lua cateva masuri si pentru a ne pregati de sezonul rece, poate cel mai greu al anului. Astfel, in acest articol de tip ghid al cumparatorului vom vorbi despre calorifere electrice si va vom spune cum sa va alegeti unul.

 

 

Astfel, daca aveti nevoie de ajutor la iarna pentru a va asigura confortul termic din casa, atunci ar trebui sa va luati un calorifer electric tinand cont de sfaturile noastre din randurile urmatoare.

Consumul de curent electric

Un prim aspect de care trebuie sa tii cont este consumul de energie electrica. Asta deoarece vorbim totusi despre un aparat care nu va avea un consum chiar foarte mic. De aceea ar trebui sa optezi mai intai pentru un model care sa-ti permita sa setezi treapta de putere. De regula, o treapta inferioara va avea si un consum mai mic.

Termostatul trebuie sa fie reglabil

Asa cum spuneam si mai sus, trebuie numaidecat sa alegi un calorifer electric cu termostat reglabil, deoarece astfel vei putea sa stabilesti un nivel de caldura iar acesta se va opri singur atunci cand atinge temperatura respectiva, reusind mai apoi sa o pastreze fara a economisi curent.

Siguranta

Siguranta trebuie sa fie mereu pe primul loc, de aceea caloriferul electric trebuie sa vina cu toate masurile de siguranta astfel incat sa nu existe nici macar cel mai mic pericol.

Elementi

Calorifele electrice au un anumit numar de elementi sau o anumita lungime. Va recomandam sa alegeti un calorifer electric cu cat mai multi elementi, deoarece va produce mai multa caldura. Mai exact, ar trebui sa optati pentru un model cu cel putin 10 elementi, astfel incat sa va ajute sa incalziti camera mai usor.

Portabilitate

De regula, un calorifer electric va fi mutat dintr-o camera in alta in functie de nevoi, motiv pentru care acesta ar trebui sa fie cat mai usor de transportat. Iar acest lucru poate fi posibil doar cu ajutorul unor roti si a unor manere cu care caloriferul sa vina.

Nu toate modelele au insa aceste caracteristici simple insa foarte utile, motiv pentru care ar trebui sa fii util si la acest detaliu.

Garantie

Iar pentru ca nu-ti doresti cu siguranta sa folosesti caloriferul electric doar o singura iarna pentru ca mai apoi sa se defecteze, ar trebui sa alegi un model care sa vina cu o garantie de cel putin 24 de luni.

Asadar, acestea sunt sfaturile noastre care te vor ajuta sa alegi caloriferul electric potrivit pentru tine si casa ta.

 

Recomandari calorifer electric

 

Calorifer electric Star-Light

Puterea sa de 2000W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice camera (cu usa inchisa) din cadrul unui apartament de bloc.

Vezi oferta


Calorifer electric cu ulei Heinner

Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S13, 13 elementi, 2500W, 3 trepte de putere, protectie supraincalzire

Vezi oferta


Calorifer electric Star-Light

Fiind dotat cu roti si manere, modelul SOH11BS este usor de mutat dintr-o parte in alta a camerei sau dintr-o camera in alta fara a intra in contact cu elementii fierbinti.

Vezi oferta


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.