Mobila accesibila dar moderna

       693   

Mobila accesibila dar moderna

Cat de mult ne permitem sa ne jucam cu bugetul, atunci cand vrem sa alegem o varianta de mobila cat mai moderna si cat putem sa economisim, este probabil o intrebare pe care ne-o punem toti, atunci cand planuim sa schimbam mobila veche. Stim ca este foarte placut sa alegi o versiune de mobila cat mai moderna, dar atunci cand situatia financiara nu este una foarte buna si trebuie totusi sa facem acest sacrificiu, trebuie sa stim cum alegem.

 

 

Primul pas este acela prin care vom optimiza spatiul, astfel incat sa nu avem nevoie de foarte mult mobilier. Calculam cat mai exact cat ne permitem sa taiem si vom merge pe o varianta de mobila minimalista, dar intr-o versiune cat mai moderna. Se poarta foarte mult mobilierul de tip suspendat, care poate umple spatiul necesar si poate asigura si aura de modern necesara camerei noastre.

Putem de asemenea sa optam pentru versiuni de mobilier complex si combinat, astfel ca dintr-o masuta putem face o comoda sau optam pentru un pat ce poate fi rabatat in timpul zilei. Aceste alegeri ne vor permite sa economisim atat bani si cat spatiu in camera noastra.

Se pare ca vom merge pe combinati de PAL si MDF, pentru a nu intra in zona preturilor crescute pentru mobilier. Evitam pe cat posibil bucatile de mobilier care contin mahon sau alte materiale scumpe.

Culorile trebuie sa fie cat mai apropiate de cea a materialului, astfel ca vom putea face o economie si pentru partea de culoare si in acelasi timp vom avea o versiune destul de intalnita in randul mobilierului de camera.

 Cum sa iti ingrijesti canapeaua

Cum sa iti ingrijesti canapeaua

Ghid Imobiliar - 20 mai 2016


Dormitor modern pentru copil

Dormitor modern pentru copil

Ghid Imobiliar - 20 mai 2016


Stil modern pentru camera celui mic

Stil modern pentru camera celui mic

Ghid Imobiliar - 20 mai 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.