La ce trebuie sa ne uitam cand alegem sa cumparam un frigider nou

       692   

La ce trebuie sa ne uitam cand alegem sa cumparam un frigider nou

Chiar daca este deja un obiect electrocasnic foarte popular si cu totii ne-am obisnuit cu el, atunci cand ne cumparam un frigider nu trebuie sa ne grabim prea mult ci trebuie sa verificam mai multe detalii astfel incat sa facem o achizitie pe care sa nu o regretam dupa. Iar daca dupa fraza anterioara poate ca va ridicati mai multe semne de intrebare in ceea ce priveste alegerea frigiderului potrivit, in randurile urmatoare vom face un ghid in care vorbim despre aspectele la care trebuie sa ne uitam atunci cand ne cumparam un frigider nou.

 

 

Ce functii are noul frigider?

Una dintre cele mai importante functii pe care frigiderul pe care il cumperi ar trebui sa o aiba este „Antibacteria”. Aceasta ne protejeaza alimentele pastrate in frigider mereu proaspete si sanatoase, bacteriile fiind tinute deci la distanta. De asemenea aceasta ne ajuta si sa pastram mereu un miros placut in frigider. Pe langa functia „Antibacteria” frigiderul poate sa mai dispuna si de alte functii care sa previna inghetul precum si care sa ajute alimentele sa fie pastrate cat mai bine.

Printre functiile ce nu ar trebui sa lipseasca se afla si cea de „dezghetare automata” precum si „inghetarea rapida” deoarece ambele sunt foarte utile.

Necesita dezghetare sau nu?

Unul dintre cele mai neplacute lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand ai un frigider este dezghetarea. Astfel daca va displace la fel de mult acest procedeu, atunci ar trebui sa va uitati dupa frigiderele cu racire „No frost” a caror tehnologie se bazeaza pe aerul rece si uscat, fiind astfel imposibila formarea ghetii, nefiind deci nevoie de dezghetare.

In unele cazuri, aceasta tehnologie este disponibila doar pentru congelator iar alteori doar pentru frigider. Fiti atenti la astfel de detalii.

Capacitatea frigiderului

Capacitatea unui frigider este desigur foarte importanta. De asemenea aceasta trebuie aleasa in mod inteligent, pentru a nu va cumpara un frigider mai mare decat aveti nevoie precum si nici unul prea mic in care sa nu va puteti pastra toate alimentele. Incercati sa va faceti o idee de cat de multe alimente veti gazdui si astfel puteti aproxima si marimea frigiderului.

Cate motoare sa aiba?

Frigiderele pot fi cu un motor sau cu doua motoare. Noi vi le recomandam pe cele cu doua motoare, fiind cate unul dedicat frigiderului iar unul congelatorului. Acestea sunt atat mai sigure cat si mai economice totodata. De asemenea, despre cele cu doua motoare se spune ca ar fi si mult mai eficiente.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne achizitionam un frigider nou.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.