Isi justifica statia de calcat pretul ridicat pe care il are in comparatie cu un fier de calcat clasic?

       456   

Isi justifica statia de calcat pretul ridicat pe care il are in comparatie cu un fier de calcat clasic?

Am observat ca numarul persoanelor care nu stiu sa faca o diferentiere corecta intre un fier de calcat normal si o statie de calcat este unul destul de mare, iar din acest motiv atentia multora se indreapta catre prima categorie pentru simplul fapt ca are un pret mult mai accesibil. 

 

 

Noi niciodata nu am incurajat ca orientarea prin ofertele magazinelor sa se faca exclusiv avand ca reper costul achizitiei, asadar o sa incercam in acest articol sa oferim cat mai multe informatii utile, care sa te ajute pe tine, cumparatorul, sa faci cat mai bine diferentierea intre cele doua aparate.

Acest subiect a fost dezbatut de multe ori in online-ul romanesc, iar un astfel de articol poti sa il vezi aici daca vrei sa afli mai multe informatii utile. Trebuie spus inca de la inceput ca statia de calcat este potrivita pentru persoanele care au in mod normal o cantitate mare de haine saptamanala care necesita calcarea lor, precum si care au nevoie de cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt. Daca nu faci parte din aceasta categorie, deci daca cel mult o sa calci de 1-2 ori pe luna, atunci este complet nejustificata achizitionarea acestui aparat pentru simplul fapt ca nu il vei folosi la adevarata sa valoare.

Care sunt avantajele oferite de statia de calcat? Cand merita achizitionarea sa?

Cel mai insemnat avantaj oferit de statia de calcat este capabilitatea sa de a genera aburi puternici, cu un debit mult mai ridicat, ceea ce inseamna ca aburul va patrunde in profunzimea tesaturii oferind un rezultat excelent indiferent de care este materialul despre care vorbim. Practic, poti obtine niste haine perfect calcate chiar la tine acasa, precum si complet igienizate fara a mai avea nevoie sa mergi la o curatatorie.

De asemenea, este destul de usor de folosit, fiind oferita inclusiv posibilitatea utilizarii sale pe vertical. Ce inseamna mai exact acest lucru? Faptul ca vei putea calca costumul tau direct de pe umeras sau perdelele dupa ce le-ai spalat si le-ai pus inapoi la geam. Foarte convenabil, nu-i asa? Tot la capitolul avantaje mai putem include si capacitatea mult mai mare a rezervorului de stocare a apei, ceea ce inseamna ca nu o sa mai fi nevoita sa il reumpli foarte des atunci cand ai o cantitate foarte mare de rufe de calcat.

Exista bineinteles si unele dezavanjate, dupa cum este cazul oricarui produs. De exemplu are dimensiuni destul de mari, ceea ce insemna ca va fi destul de greu sa il depozitezi atunci cand duci lipsa de spatiu. De asemenea, consumul energetic este unul mai ridicat, chiar daca le cumparam pe cele "eco", iar pretul ridicat poate reprezenta si el un punct in minut pentru unele persoane. In orice caz, dupa cum am precizat, peste aspectul pret putem sari peste deoarece daca nu esti dispus sa bagi mana in buzunar pentru aceasta suma atunci inseamna ca oricum nu ai avea nevoie de el.
Fier de calcat - ghid de cumparaturi

Fier de calcat - ghid de cumparaturi

Ghid Imobiliar - 19 octombrie 2016


Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Ghid Imobiliar - 19 octombrie 2016


Cum alegi un fier de calcat rufe

Cum alegi un fier de calcat rufe

Ghid Imobiliar - 19 octombrie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.