In ce consta un proiect de design interior

       879   

In ce consta un proiect de design interior

Deoarece in ultimii ani tot mai multe persoane au inceput sa apeleze la ajutorul arhitectilor pentru a realiza cu succes un proiect de amenajare interioara, va voi prezenta in cateva randuri care sunt aspectele cele mai importante de care trebuie sa tineti cont, in cazul in care va aflati in aceasta situatie.

 

 

In momentul in care auziti pe cineva ca vorbeste despre design interior, trebuie sa stiti ca acest lucru, reprezinta in mod normal un fel de plan sau proiect, realizat de catre o persoana specializata, iar realizarea  sau punerea in practica a acestuia poarta numele de amenajare interioara.

Inainte de a incerca sa puneti bazele unui proiect de design interior, trebuie sa va ganditi foarte bine la faptul ca oricat de mare sau de mic ar fi spatiul pe care doriti sa il amenajati si indiferent cate cunostinte ati detine in acest domeniu, sfatul unui specialist va face intotdeauna diferenta. Chiar daca pretul unui astfel de proiect poate ajunge sa fie destul de ridicat, cu siguranta in momentul in care veti vedea rezultatul, veti ajunge la concluzia ca a a meritat.

Un al doilea aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere, este reprezentat de faptul ca modificarile din locuinta dumneavoastra trebuie sa fie facute exact dupa indrumarile specialistului proiectant, insa nu inainte de a avea clar in minte bugetul necesar, pe care sa il fi stabilit in prealabil cu arhitectul. Nu va aruncati la modificari care pot duce la depasirea acestui buget, deoarece aveti mari sanse sa va aflati in fata unui esec in design interior.

Odata cu inceperea lucrarilor, veti avea in permanenta nevoie de asistenta la achizitionarea finisajelor, pentru a se asigura o implementare corecta a acestora. Asistenta se dovedeste extrem de utila,  deoarece in cele mai multe cazuri finisajele au un cost destul ridicat si integrarea lor in decor are nevoie de o doza sporita de atentie.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.