In ce camera putem folosi culoarea roz

       927   

In ce camera putem folosi culoarea roz

Cand discutam de culori excentrice, cu siguranta primul gand pleaca catre o moda mai nisata si binenteles catre o imagine ceva mai greu de expus. Pretentiile sunt mult mai mari atunci cand folosim spre exemplu culoarea roz pentru un perete sau pentru elemente de mobilier.

 

 

Numai avem aceeasi aplicabilitate ca in cazul folosirii culorii alb, care merge in orice combinatie. Trebuie sa fim foarte atenti cu ce alte culori combinam rozul si cat de mult folosim pentru a nu exagera.

Mobila cu striatii roz, un mic moft feminin

Atunci cand vorbim de mobilier roz, cu siguranta de gandim la o camera pentru femei sau un loc al casei in care acestea isi fac simtita prezenta in proportie covarsitoare. Daca toata casa este amenajata pe un stil feminin, lucru intalnit foarte des la vedete, atunci rozul isi poate gasi locul in mai multe camere. Daca totusi vorbim de o familie, atunci vom observa roz destul de putin. In general gasim culoarea roz in bucatarie, prin mici striatii ale mobilei. Nu intr-o pondere foarte ridicata, pentru a nu creea o senzatie de exagerat, dar micile urme de roz dau un pic de impuls doamnelor in bucatarie.

Culoarea roz predomina camerele de fetite

In general fetitele abia nascute au pregatite acasa o camera aproape complet roz, care pot fi de multe ori animate cu personaje din desene animate sau alte personaje feminine. Fie ca este vorba doar de pereti sau chiar si de o parte din mobilier, culoarea roz isi face simtita prezenta in aproape toate camerele de fetite. De multe ori fie si doar prin cearceafurile de pat sau perna pe care aceasta doarme.

 Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

Ghid Imobiliar - 06 august 2015


Ce trebuie sa contina un living modern

Ce trebuie sa contina un living modern

Ghid Imobiliar - 06 august 2015


Cum amenajam o baie mica

Cum amenajam o baie mica

Ghid Imobiliar - 06 august 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.