Idei utile pentru amenajarea bucatariei

       1011   

Idei utile pentru amenajarea bucatariei

In ultimul timp, datorita lipsei de spatiu, bucatariile au fost inlocuite de niste camere utilate foarte modern. Acestea sunt folosite fie doar pentru gatit, fie si pentru prepararea mancarurilor dar si pentru servitul mesei.

 

 

Designerii de interior ne sfatuiesc sa alegem pentru amenajarea bucatariei, fel si fel de materiale ecologice si sa incercam sa reconditionam o buna parte din piesele de mobilier vechi, dand in acest fel nastere unor efecte speciale.

Iata cam care ar fi cateva idei de care trebuie neaparat sa tineti cont, in momentul in care doriti sa realizati in bucatarie, un design interior care sa fie in perfecta concordanta cu ultimele tendinte.

Pentru un aspect de exceptie, nu uitati ca se poarta vesela la vedere, in special cand vine vorba despre portelanuri. In cazul in care, pana in momentul de fata, obisnuiati sa o tineti in vitrine sau dulapuri, acum vesela la vedere este in masura sa asigure un efect vizual destul de interesant.

Mobilierul multifunctional, reprezinta un alt punct forte in realizarea unui design interior de exceptie in bucataria dumneavoastra, deoarece el va poate oferi o serie de spatii de depozitare (corpuri compartimentate si sertare), in care aveti posibilitatea sa depozitati cam tot ceea ce aveti prin bucatarie.

Ideal este ca in momentul in care doriti sa schimbati mobilierul din bucatarie, sa mizati pe modelul cu electrocasnice incorporate, deoarece in acest fel aveti posibilitatea sa creati o imagine de uniformitate si tot unitar. Pentru a aminti oarecum de trecut, aveti posibilitatea sa utilizati si unele piese de mobilier mai vechi, care sa se bucure de culori si finisaje ceva mai deosebite.

In cea ce priveste amenajarile in stil neconventional, va trebui sa renuntati la liniile de bucatarie cu care erati obisnuiti si sa optati pentru asezarea corpurilor in trepte si alternanad pe cat posibil, dimensiunile.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.