Ghid achizitionare masina de spalat rufe

       621   

Ghid achizitionare masina de spalat rufe

Cu siguranta este foarte greu sa traiesti fara o masina de spalat rufe in casa, motiv pentru care este considerata a fi un obiect de tip electrocasnic strict necesar pentru o viata usoara. Astfel, ne-am gandit sa venim in ajutorul celor care doresc sa-si cumpere o masina de spalat rufe, insa nu stiu ce sa aleaga, oferindu-le un articol de tip ghid in care va prezentam cele mai importante caracteristici ale unei masini de spalat rufe.

 

 

Tineti cont de sfaturile urmatoare si cu siguranta nu veti regreta achizitia facuta.

Tipul masinii de spalat rufe

In cazul in care nu stiati, exista doua tipuri de masini de spalat, motiv pentru care acesta reprezinta un prim aspect ce trebuie stabilit. Mai exact, masinile de spalat rufe pot fi cu incarcare verticala sau orizontala. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala se mai numesc si cu incarcare frontala, sau slim, iar acestea sunt mai inalte, insa au dimensiuni mai mici, in timp ce masinile orizontale, au dimensiuni putin mai mari.

Dimensiuni

In cazul in care ai o baie sau o bucatarie mica, atunci ar trebui sa verifici numaidecat dimensiunile, astfel incat sa stii ca iti va incapea in spatiul dedicat ei. Asta deoarece nu vreti sa ajungeti cu masina de spalat acasa si sa vedeti ca nu aveti unde sa o puneti pentru ca e prea mare.

Capacitatea de incarcare

La fel cum spuneam si atunci cand am scris despre lucrurile de care sa tii cont atunci cand vrei un espressor, capacitatea reprezinta un aspect important. Acest lucru il vei stabili in functie de nevoi. Daca ai o familie numeroasa, vei avea si mai multe rufe de spalat, deci iti trebuie o masina cu capacitate mare, in timp ce daca ai nevoie de o masina de spalat doar pentru 2 membri, atunci poti alege un model cu capacitate mica.

Programe si functii

Cu cat o masina de spalat rufe are mai multe functii si programe, cu atat e mai bine. In general, programele sunt dedicate mai multor tipuri de materiale ale rufelor, iar o masina de spalat rufe poate avea intre 8 si 18 programe. La fel si functiile sunt gandite pentru a obtine rufe cat mai bine curatate precum si care sa fie tratate cat mai bine.

Consumul de energie

Pentru ca nu vreti facturi de energie enorme, va recomandam sa verificati si consumul de energie electrica, astfel incat sa nu aveti surprize dupa. De asemenea, puteti verifica si consumul de apa, deoarece la randul sau, o masina de spalat rufe va consuma si apa, iar un consum mare inseamna desigur cheltuieli mai mari.

Garantie

In cazul unei masini de spalat rufe garantia este foarte importanta. Asta deoarece va asigura reparatia gratuita in cazul in care apar probleme. Exista masini de spalat rufe cu garantii de 3-4 ani, insa noi va recomandam sa alegeti un model care sa va ofere cel putin 2 ani de garantie.

Asadar, daca vreti sa va cumparati o masina de spalat noua si nu stiti cum sa o alegeti, speram ca ghidul nostru va va ajuta.

 

Recomandari masina de spalat rufe

 

Masina de spalat rufe Indesit Innex

Prin simpla apasare a unui buton, Indesit inlocuieste deschiderea, selectarea programului si pornirea spalarii, asigurand indepartarea murdariei cotidiene de pe rufele din bumbac si cele sintetice in numai 50 de minute.

Vezi oferta


Masina de spalat rufe Hotpoint

O adevarata revolutie in performantele de spalare: Spalarea la inalta definitie ce pastreaza frumusetea initiala a articolelor dumneavoastra de imbracaminte.

Vezi oferta


Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool

AL SASELEA SIMT garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la spalare) pentru toate materialele. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic

Vezi oferta

Cum alegi un fier de calcat rufe

Cum alegi un fier de calcat rufe

Ghid Imobiliar - 24 august 2016


Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Ghid Imobiliar - 24 august 2016


Sfaturi pentru intretinerea masinii de spalat

Sfaturi pentru intretinerea masinii de spalat

Ghid Imobiliar - 24 august 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.