Feng Shui in dormitor

       798   

Feng Shui in dormitor

Energia Chi din arta orientala poate fi echilibrata in dormitor mult mai bine, decat in oricare incapere a casei. Atat sanatatea cat si starea de spirit vor fi schimbate, odata cu aducerea in casa a principiilor traditionale Feng Shui.

 

 

Cum alegem dormitorul?

In primul rand dormitorul trebuie sa fie camera cea mai indepartata de usa de la intrare, din locuinta. Este indicat ca in dormitor sa exista o singura intrare.

Niciodata dormitorul nu trebuie plasat sub un garaj sau un magazin, deoarece aceste spatii acumuleaza energii statute. Pentru purificarea energiei din camera, este recomandat sa aduceti plante cu multe frunze, dar nu mai mici de 1 metru. De asemena un alt loc in care nu ar trebui plasat un dormitor este deasupra sau dedesubtul unei bai sau al unei bucatarii, pentru a nu incarca spatiul de dormit cu o energie contaminata.

Energia Chi va fi perturbata de vibratii, campuri magnetice sau de energia fricii ori a mortii, daca dormitorul se afla la mai putin de 70 de metri de o cale ferata, sine de tramvai sau in vecinatatea imediata a unei macelarii.

Mobilierul din dormitor

Patul nu trebuie sa fie amplasat intre fereastra si usa, deoarece Chi-ul cosmic va ataca ocupantul, de asemenea patul trebuie sa aiba o tablie inalta la cap, lucru care simbolizeaza sustinerea psihica. Cea mai buna pozitie in care putem aseza patul, este in diagonala cu usa. Nu trebuie plasat niciodata intre doua usi, sub geam sau pe acelasi perete comun cu baia, ori cu piese ascutite de mobilier deasupra acestuia. Atentie mare la oglinzile din dormitor, cele in care se reflecta patul, reprezinta neintelegere intre parteneri sau chiar semne de infidelitate.

Televizorul sau orice aparat, care consuma energie electrica, nu isi are locul sub nicio forma in dormitor, dar daca totusi nu va puteti dezlipi de el, pe timp de noapte este bine daca il acoperiti cu o folie din plastic sau un mileu.

Tavanul dormitorului trebuie sa fie drept fara inclinatii sau sau grinzi. Daca, totusi acesta este inclinat, asezati patul sub partea mai inalta si agatati fluiere de bambus pe corpurile de iluminat.

  Atentie

Nu asezati acvarii sau fantani interioare in dormitor, deoarece apa atrage stresul!

In Feng Shui, de obicei inspiratia este de cele mai multe ori potentata de picturi sau elemente artistice, asadar nu strica daca in dormitor aductei cateva amintiri din vacante sau cadouri primite de la cei dragi.

Pentru a crea in dormitor un Feng Shui cu o atmosfera romantica, este recomandat sa nu lipseasca niciodata o vaza alba cu trandafiri roz, fara spini, in vecinatatea patului.
Dormitor modern pentru copil

Dormitor modern pentru copil

Ghid Imobiliar - 28 august 2015Cum alegem lenjeria din dormitor

Cum alegem lenjeria din dormitor

Ghid Imobiliar - 28 august 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.