Elemente decorative pentru bucatarie

       850   

Elemente decorative pentru bucatarie

Nu de putine ori umplem spatiul din bucatarie cu tot felul de prostii si mereu suntem tentati sa ne indreptam atentia catre o versiune cat mai moderna de bucatarie, cu mobilier si aparatura incorporata si cu un set nou de mese si scaune.

 

 

Toate acestea nu sunt foarte complicat de ales si de cele mai multe ori suntem destul de influentati de catre magazinul de la care dorim sa achizitionam, motivul principal fiind cunostintele avansate pe care acestia le au. Dar ce se intampla atunci cand ne decidem sa umplem spatiile goale din bucatarie cu ceva elemente decorative. Aici sunt in proportie destul de mare deciziile noastre si suntem destul de putin influentati de parerile celor din jur, mai ales atunci cand petrecem destul de mult timp in bucatarie.

Pe langa variantele de decoratiuni clasice, care nu au o foarte mare influenta asupra bucatariei, dar care nu lipsesc in general, cum sunt ceasurile de perete, exista si cateva variante care pot deveni foarte utile in anumite situatii, chiar daca sunt din categoria decorativ. Aici regasim diverse suporturi ce pot fi puse pe perete, cum sunt acelea pentru lingura de lemn, polonic sau de ce nu solnita de sare si piper. Stim foarte bine ca putem imbina utilul cu placutul, astfel ca vom obtine si un decor foarte interesant in bucataria noastra si in acelasi timp ne vom folosi de acel spatiu pentru un element care devine util in anumite situatii.

Indiferent de variantele pe care le alegem, nu trebuie sa umplem spatiul prea mult, mai ales ca vom resimti din plin nevoia de spatiu in mijlocul verii, atunci cand caldura pune stapanire pe bucataria noastra.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.