Dormitor modern pentru copil

       963   

Dormitor modern pentru copil

Modern si plin de energie, asa trebuie sa fie fara indoiala dormitorul celui mic, atunci cand va ganditi sa alegeti mobilierul, accesoriile si binenteles culoarea. Aici isi va petrece juniorul o parte din primii sai ani si fara indoiala acesta trebuie sa fie foarte incantat de camera sa.

 

 

Binenteles ca pe langa sexul acestuia, care va fi un element foarte important in alegerile pe care le vom face, trebuie sa tinem cont si de bugetul pe care-l avem si nu in ultimul rand de marimea spatiului.

Primul pas este alegerea mobilierului, care trebuie sa fie modern si sa contina elemente de culoare deschisa, astfel ca vom merge pe variante de roz sau verde deschis in camerele fetelor sau albastru – bleu pentru camera baiatului. Daca nu stim inca daca cel mic va fi fata sau baiat, insa vrem sa-I aranjam deja camera, atunci putem merge pe culori de mijloc, cum sunt mov sau portocaliu. Mobilierul trebuie sa contina neaparat un birou, un patut in care sa poate dormi si unul din parinti, mai ales in primii ani ai celui mic dar si un sifonier cat mai spatios, pentru ca se vor aduna destul de multe haine in acesta.

Accesoriile vor fi fara indoiala personaje animate, accesorii de perete cu tenta animata si binenteles un covor cat mai colorat. De preferat sa va orientati catre personaje clasice, cum sunt animatiile cu Alba ca Zapada pentru fete sau Tom si Jerry pentru baieti. Binenteles ca pentru baieti exista si variantele cu masinute sau roboti.

Culoarea aleasa se va potrivi perfect cu mobilierul dar si cu accesorile alese pentru camera celui mic.
Cum alegem lenjeria din dormitor

Cum alegem lenjeria din dormitor

Ghid Imobiliar - 04 august 2015


Ce trebuie sa contina un living modern

Ce trebuie sa contina un living modern

Ghid Imobiliar - 04 august 2015


Mobila accesibila dar moderna

Mobila accesibila dar moderna

Ghid Imobiliar - 04 august 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.