Design interior in stil Feng Shui pentru camera copilului

       1034   

Design interior in stil Feng Shui pentru camera copilului

Avand radacinile in Orient, modalitatea de decorare in stil Feng Shui a inceput sa se bucure din ce in ce, de mai mult de popularitate, iar camera copilului nu face exceptie de la aceasta  regula.

 

 

Cu siguranta sunt destul de multe persoane care nu stiu despre ce este vorba in acest mod de realizare a design-ului interior pentru camera copilului, si de aceea va voi explica in cateva cuvinte, in cele ce urmeaza, cam ce presupune un astfel de stil.

In traducere directa, Feng Shui inseamna "vant" si "apa", iar daca ne referim la arta, aceasta este in masura sa asigure bunastarea oamenilor, cu ajutorul optimizarii fluxului de energie.

Realizarea unui design interior in stil Feng Shui trebuie sa tina cont de anumite conventii precise, mai ales  in ceea ce priveste felul in care este pozitionat patul, nuantele folosite pentru  pereti si modul de asezare al  obiectelor decorative. Amenajarea unei camere trebuie sa tina cont atat de destinatia acesteia cat si de cine va locui in ea.

In ceea ce priveste camera copilului dumneavoastra, designerii sunt de parere ca atunci cand doriti sa o realizati in stil Feng Shui, pozitia patului este unul dintre aspectele cele mai importante de care trebuie neaparat sa tineti cont.

Ideal este ca micutul dumneavoastra sa aiba capul pozitionat astfel incat sa poata vedea usa, avand in acest fel posibilitatea sa vada cine intra in camera. In cazul in care aveti posibilitatea, incercati sa pozitionati patul undeva intr-un colt, asigurandu-i micutului dumneavoastra protectia oferita de doi pereti.

Evitati pozitionarea patului cu spatele spre usa si evitati sa pastrati jucariile in camera copiilor, deoarece aceasta este rezervata pentru repaus.

 

Tags:
Dormitor modern pentru copil

Dormitor modern pentru copil

Ghid Imobiliar - 25 mai 2015


Idei utile pentru amenajarea bucatariei

Idei utile pentru amenajarea bucatariei

Ghid Imobiliar - 25 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.