Design interior in rosu

       1869   

Design interior in rosu

Este cunoscut faptul ca rosul reprezinta o culoare care emana foarte multa pasiune, energie si vitalitate, insa pentru cine nu stie, in momentul in care este folosit pentru realizarea unui design interior de exceptie, el prezinta avantajul aducerii unui plus de caldura in camin, transformandu-l intr-un loc plin de optimism si veselie.

 

 

Chiar daca, dupa cum observati, aceasta culoare prezinta destul de multe avantaje, nu uitati faptul ca rosul este o culoare puternica si incitanta, si evitati sa o folositi in exces, deoarece design-ul interior al locului respectiv poate deveni foarte agresiv si obositor.

Rosul poate fi folosit in amenajarile interioare ale unor spatii inchise si reci, gen baie, bucatarie sau camere mai intunecoase, deoarece este in masura sa aduca  plusul de caldura si lumina, de care este nevoie in aceste situatii. Cu toate acestea, el trebuie folosit cu o oarecare prudenta si trebuie evitate nuantele puternice sau inchise, deoarece nu vor avantaja absolut deloc spatiile.

Folosit pentru design-ul interior, rosul are capacitatea de a restrange vizual un anumit spatiu, si este solutia ideala pentru o camera care vi se pare ca este prea goala. In cazul in care camera pe crea doriti sa o decorati in culoarea rosie, are un tavan  ceva mai inalt, aveti in acest fel posibilitatea sa il coborati si sa creati in camera respectiva o atmosfera foarte intima si romantica.

De asemenea, rosul este ideal de folosit in amenajarile interioare, in momentul in care doriti sa atrageti atentia spre un loc anume sau spre o piesa de mobilier, deoarece el reprezinta cel mai simplu mod de a atrage si focaliza atentia.

Fiindca este vorba despre design interior, pentru a evita orice esec in acest sens, indicat este sa nu folositi culoarea rosie pentru amenajarea interioara a birourilor, spatiilor mici si inguste si dormitoarelor.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.