De ce ai avea nevoie de o matura electrica si cum o alegi pe cea mai buna? Iti spunem noi!

       580   

De ce ai avea nevoie de o matura electrica si cum o alegi pe cea mai buna? Iti spunem noi!

In ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai cautate si la noi in tara maturile electrice, semn ca romanii au inceput sa acorde din ce in ce mai multa importanta alegerilor pe care le fac atunci cand vine vorba de cumpararea unui nou aparat de curatat. Asemeni aspiratorului sau a mopului cu abur, si matura electrica vine cu anumite avantaje si dezavantaje, ramanand la aprecierea ficaruia daca merita sau nu cumpararea unui astfel de aparat.

 

 

De ce ai cumpara o matura electrica? Pentru ca ea se dovedeste a fi de un real ajutor prin casa, reusind sa inlocuiasca cu succes matura clasica, cea care nu prea face o treaba excelenta, mai ales atunci cand suprafata este una mai murdara, ridicand de asemenea o buna parte din praf in aer (o problema destul de serioasa pentru persoanele care sufera de diferite tipuri de alergii). Nu trebuie sa iti faci griji nici in ceea ce priveste zgomotul facut, deoarece abia iti vei da seama daca se afla in functiune sau nu (daca ar fi sa facem o comparatie, putem spune ca nivelul de zgomot se apropie destul de mult de cel al unui aparat de epilat).

In cazul in care stai la casa atunci neaparat trebuie sa detii o matura care face treaba singura deoarece te va scuti de multa munca inutila. Cum functioneaza mai exact acest aparat? In mare parte precum o matura clasica, deoarece are la baza sa niste perii rotative care pot fi din diferite tipuri de material (cele mai comune sunt plasticul, cauciucul si latexul). Trebuie tinut cont aici de faptul ca fiecare material in parte aduce avantaje in cazul in care este folosit pe un anumit tip de suprafata. Gandeste-te asadar bine care vor fi situatiile in care vei folosi cel mai des noua ta matura electrica.

Inainte de a scoate banii din buzunar mai trebuie sa te hotarasti si daca ai nevoie de o matura pe care o vei folosi in interior sau si in exterior, iar in functie de acest lucru iti vei da seama si de cat de mare trebuie sa fie bugetul pe care tu il ai la dispozitie pentru o astfel de achizitie. Un alt lucru foarte important este reprezentat de autonomia pe care o poate oferi acumulatorul – tinand cont ca pentru reincarcarcarea completa sunt necesare uneori chiar si 10 ore nu vrei sa o poti folosi doar pentru cateva minute inainte de a se descarca complet. Este de la sine inteles ca o autonomie cat mai mare este de preferat mai ales pentru modelele pe care le vei folosi in exterior.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.