Cum sa iti ingrijesti canapeaua

       595   

Cum sa iti ingrijesti canapeaua

De obicei mobilierul este foarte greu de ingrijit, iar in aceasta categorie intra in mod special canapelele, motiv pentru care tot mai multe persoane cauta informatii despre cum ar putea sa isi curete canapelele sau sa le mentina in stare buna o perioada mai indelungata de timp. Astfel ne-am gandit sa facem un mic ghid de intretinere a canapelelor, astfel incat sa aiba mereu un aspect placut dar si sa fie mereu la fel de comode.

 

 

In primul rand ar trebui sa spunem faptul ca intretinerea devine mai usoara in functie de materialul care a fost folosit pentru intretinerea canapelei. Mai exact, cu cat materialul folosit pentru construirea acesteia este mai de calitate, cu atat e mai usor sa pastrezi canapeaua mereu frumoasa.

De regula, conditia tapiteriei unei canapele depinde in mod direct de mai multe criterii printre cel mai important este intensitatea utilizarii dar si de atentia oferita ingrijirii acesteia. Astfel, oricare ar fi materialul tapiteriei, acesta ar trebui aspirat deseori astfel incat sa fie eliminat praful care se depune precum si resturile pe care poate nu le observam.

De asemenea si canapelele de piele trebuie intretinute cu atentie. Chiar daca nu apar diferite pete, acestea trebuie curatate saptamanal folosind o carpa moale si usor umeda. In ceea ce priveste hidratarea materialului, exista mai multe produse pe piata cu acest rol, iar de cele mai multe ori producatorul canapelei a mentionat deja un astfel de produs in ghidul de intretinere. In plus trebuie sa aveti grija ce produs alegeti, deoarece calitatea pielii poate fi afectata de un produs de proasta calitate.

Unele canapele pot fi curatate usor, mai ales daca sunt detasabile, insa sunt si cazuri in care cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru a indeparta petele urate si cu vechime este sa apelezi la o firma care se ocupa doar cu asa ceva, astfel incat sa fiti siguri ca draga voastra canapea nu va suferi in urma incercarilor voastre de a o face sa arate iar ca noua.

Asadar, daca tocmai v-ati cumparat o canapea si va intrebati cum sa o intretineti cat mai bine, va recomandam sa tineti cont de acest articol si sa puneti sfaturile in aplicare.

 Mobila accesibila dar moderna

Mobila accesibila dar moderna

Ghid Imobiliar - 25 aprilie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.