Cum sa alegi un aspirator vertical

       855   

Cum sa alegi un aspirator vertical

Cu toate ca majoritatea persoanelor aleg sa foloseasca un aspirator obisnuit, aspiratoarele verticale incep sa fie din ce in ce mai apreciate, iar asta pentru ca sunt foarte usor de folosit, mai ales datorita greutatii lor reduse, precum si flexibilitatii care ne ajuta sa putem face curat in orice coltisor. Totusi, trebuie sa recunoastem ca un aspirator vertical are o putere de aspirare mai mica spre deosebire de aspiratoarele clasice.

 

 

In randurile urmatoare vei gasi un ghid de cumparaturi despre cum sa alegi un aspirator vertical bun, astfel incat sa nu regreti achizitia facuta ci chiar sa fii cat mai multumit de ea.

Tipul aspiratorului vertical

Un prim aspect de verificat este tipul aspiratorului vertical. Acesta poate fi uscat, majoritatea modelelor fiind de acest tip cu aspirare uscata, sau chiar aspirator cu spalare, care are in dotare si un recipient pentru apa, astfel incat sa poti spala si suprafete mai dure sau din materiale textile.

Putere

Un alt aspect la fel de important este si puterea de aspirare. Probabil ca nici nu mai e nevoie sa spunem faptul ca o putere mai mare va asigura o curatenie mai eficienta. Noi va recomandam sa optati pentru aspiratoare cat mai puternice, pentru a fi mai multumiti de ele.

Alimentare

Spuneam ca aceste aspiratoare sunt foarte flexibile, iar flexibilitatea este oferita mai ales datorita acumulatorilor care ne permit sa folosim aspiratorul departe de priza. Totusi, sunt modele de aspiratoare care functioneaza doar cu alimentare la priza, care nu mai sunt la fel de flexibile ca cele cu acumulatori.

Alte detalii

Pe langa criteriile importante de mai sus, mai sunt si alte aspecte la care trebuie sa te uiti atunci cand iti doresti un aspirator vertical. De exemplu, nu trebuie sa ignori nici tipul filtrului, care ar trebui sa fie unul cat mai ok, de preferat HEPA. De asemenea, printre restul detaliilor se afla si tipul periei, ce ar trebui sa poata fi folosita pe cat mai multe suprafete, nivelul de zgomot precum si greutatea pentru mai multa flexibilitate.

Garantia nu ar trebui ignorata nici ea, deoarece am spus de multe ori aici faptul ca este foarte importanta atunci cand produsul achizitonat prezinta defectiuni care nu au fost cauzate de catre persoana care l-a folosit.

Asadar, daca ai nevoie de un ajutor pe care sa te poti baza atunci cand faci curatenie, atunci ar trebui sa ne respecti sfaturile si sa-ti cumperi un aspirator vertical.

 

Recomandari aspirator vertical

 

Aspirator vertical si mop PHILIPS

Tehnologia PowerCyclone asigura rezultate superioare de aspirare intr-o singura miscare. Aerul intra rapid in PowerCyclone si este accelerat prin trecerea curbata de aer, pentru a separa in mod eficient praful de aer.

Vezi oferta


Aspirator vertical Electrolux

Bucurati-va de flexibilitatea si designul functional inegalabil. Fie ca trebuie sa aspirati o suprafata mare, fie ca trebuie sa curatati un loc de mici dimensiuni la care se ajunge greu, Ergorapido isi face treaba.

Vezi oferta


Aspirator multifunctional Fakir Starky

Fakir Hausgeräte a fost desemnata The Brand of the Century 2016 (Marke des Jahrhunderts 2016), intrand astfel in elita marcilor germane cu traditie si continuitate in fabricarea de produse inovative si de o calitate renumita.

Vezi oferta
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.