Cum sa alegi o oala slow cooker

       1190   

Cum sa alegi o oala slow cooker

Am vorbit deseori aici despre ce presupune sa gatesti sanatos, asa ca nu putea lipsi un articol despre cea mai buna oala electrica slow cooker, care te va ajuta sa faci mancare mult mai sanatoasa dar si sa mai reduci din cheltuieli.

 

 

Astfel, daca o mare problema din cauza careia nu prea poti gati mai des este lipsa timpului, atunci ar trebui sa descoperi gatitul la temperaturi reduse cu ajutorul unei oale slow cooker bune, care nu costa mai mult de 500 de lei.

De aceea, in acest articol va voi prezenta un ghid despre cum alegi o oala electrica slow cooker.

Cum sa alegi cea mai buna oala electrica slow cooker pentru a gati chiar si atunci cand nu ai timp

Cea mai buna oala electrica de tip slow cooker nu este greu de ales, ci trebuie sa tii cont de cateva criterii importante despre care vorbesc chiar mai jos:

Putere

Puterea este de regula cuprinsa intre 190 si 250 W. Noi va recomandam sa alegi o oala electrica slow cooker cu putere de cel putin 220 W, puterea suficienta pentru a gati cat mai bine.

Forma

De asemenea, forma reprezinta un alt criteriu de care sa tii cont. Aceasta poate fi rotunda sau ovala, iar aceasta o vei alege in functie de mancarurile pe care le gatesti deseori. Daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru alimentele gatite, atunci va trebui sa optezi pentru o oala electrica ovala.

Capacitate

Un alt aspect important este determinat de capacitate. Aceasta poate fi intre 2 si 6 litri, sau chiar mai mult, iar capacitatea ideala este desigur de 5-6 litri, astfel incat sa poti gati pentru toata familia.

Material

Materialul unei oale slow cooker este important pentru distributia caldurii, iar cel mai bun material pentru o oala electrica slow cooker este desigur ceramica. Aceasta se incalzeste repede, caldura este distribuita uniform, fiind totodata un material rezistent si usor de curatat.

De asemenea, ar trebui sa te orientezi catre o oala slow cooker buna care sa poata fi spalata in masina de spalat vase.

Functii din dotare

Functiile vor fi mereu importante. Cea mai buna oala electrica slow cooker ar trebui sa aiba macar 2 setari de gatire: rapid si incet, ambele atingand aceeasi temperatura insa intr-un interval de timp diferit.

De asemenea, un slow cooker bun trebuie sa aiba functii pentru metode de gatit diferite, precum fiert, copt, aburi sau gatit inabusit, astfel incat sa poti gati dupa propriile gusturi.

Caracteristici

Daca vrei cea mai buna oala electrica slow cooker ar trebui sa mai tii cont si de alte cateva aspecte:

timer - pentru ca astfel aparatul se va opri peste un timp programat de tine; vas de tip multifunctional - vasul unde gatesti va putea fi detasat astfel incat sa o poti pune la frigider sau sa gatesti la foc.

multifunctionalitate - exista oale slow cooker care-ti permite sa scoti vasul unde gatesti pentru a-l pune la frigider sau pentru a-l folosi ca pe o oala obisnuita.

garantia - la fel cum am zis-o de fiecare data, garantia trebuie sa fie de cel putin 24 de luni.

Asadar, acestea sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont daca vrei sa iti cumperi o oala de tip slow cooker si speram ca vei face aceasta achizitie pentru a gati mai sanatos.

 

Recomandari oala slow cooker

 

Slow cooker Gorenje

Slow Cooker,Capaciatate - 6 Litri, Putere - 550W, Control Electronic, Temperatura Reglabila Intre 40° Si 90°

Vezi oferta


Slow cooker Crock-Pot

Slow cooker Crock-Pot SCV400RD-050, 3.5 l, 2 Setari gatit, Functie pastrare la cald, Vas de ceramica detasabil, Rosu

Vezi oferta


Slow cooker Crock-Pot

Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I, 3.5 l, 2 Setari gatit, Functie pastrare la cald, Vas de ceramica detasabil, Chrome

Vezi oferta
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.