Cum sa alegi o masa de calcat rufe

       7812   

Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Cu siguranta calcatul rufelor nu este chiar cea mai iubita activitate din gospodarie, cu toate ca suntem siguri ca sunt si persoane carora le place sa calce rufele. Aceasta activitate devine insa mai neplacuta atunci cand esti nevoit sa calci rufele insa nu ai fier de calcat prea ok si nici alte conditii care sa te ajute sa iti duci treaba la bun sfarsit. Astfel ne-am gandit sa dezbatem o tema de gospodarie, mai exact despre lucrurile pe care trebuie sa le verificati atunci cand va cumparati o masa de calcat rufe astfel incat sa nu fiti dezamagiti de achizitie.

 

 

Chiar daca multi o privesc ca pe un obiect de care se pot lipsi, descurcandu-se si fara ea, masa de calcat este la fel de importanta precum fierul de calcat, de multe ori importanta ei fiind chiar mai mare. Poate ca putini cred acest lucru, mai ales ca mesele de calcat au in general preturi accesibile.

De cele mai multe ori un fier de calcat nu isi face treaba bine mai ales din cauza faptului ca nu poate lucra in conditiile optime. De exemplu, degeaba investesti mai multi bani intr-un fier de calcat cu abur Philips daca improvizezi masa de calcat. Chiar daca pare o solutie ok, pentru fierul de calcat nu este chiar la fel.

Totusi, chiar daca vorbim de o masa de calcat ieftina, aceasta ar trebui sa dispuna de cateva facilitati care sa faca din calcatul rufelor o activitate cat mai placuta. Una dintre acestea este si suportul pentru fierul de calcat, astfel incat acesta sa aiba locul sau si sa nu mai existe riscul sa cada peste haine. Totodata, masa ar trebui sa fie cat mai stabila deoarece este foarte neplacut sa calci rufele atunci cand masa tremura din toate colturile.

Un alt aspect de care ar trebui sa va interesati atunci cand va cumparati o masa de calcat este posibilitatea ajustarii dimensiunilor dupa bunul plac, astfel incat calcatul rufelor sa fie o activitate cat mai comoda. De asemenea daca masa de calcat dispune si de o priza proprie, pentru a nu a mai apela la tot felul de prelungitoare, atunci acesta reprezinta un motiv in plus pentru care merita achiztionata. Vezi aici mai multe oferte la masa de calcat.

In mod normal, majoritatea meselor de calcat se pliaza astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu in casa. In cazul in care nu se pliaza, atunci ar trebui sa va ganditi dinainte daca aveti loc pentru ea in casa fara sa va incurce prea mult.

 

Recomandari fier de calcat

 

Fier de calcat Bosch Sensixx'x

Functia DripStop este o comanda incorporata in fierul de calcat care controleaza in mod independent temperatura debitului de apa.

Vezi oferta


Fier de calcat Philips Azur Performer

Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2400 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente. Varf cu precizie tripla.

Vezi oferta


Fier de calcat Tefal Aquaspeed

Conceput pentru a raspunde chiar si celor mai meticuloase provocari, Aquaspeed Precision este fierul de calcat ideal daca iti doresti precizie desavarsita si rezultate perfecte.

Vezi oferta


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.