Cum sa ai mai multa ordine in locuinta

       621   

Cum sa ai mai multa ordine in locuinta

Sunt foarte multe persoane care se plang de faptul ca nu reusesc sa pastreze ordinea in propria locuinta si, chiar daca au facut curat cu o zi in urma, in doar cateva oare parca totul e doar haos. Probabil ca asta este o problema a unor persoane, pe care noi vom incerca in randurile urmatoare sa le ajutam cu cateva sfaturi care le vor ajuta sa pastreze ordinea in propria casa, astfel incat sa se foloseasca de fiecare spatiu chiar daca vorbim despre o casa de dimensiuni mici.

 

 

Foloseste cutii, ladite si cosuri

Una dintre cele mai mari probleme ale organizarii este aceea ca nu gasim locuri pentru a depozita anumite lucruri. Astfel, in acest sens pot fi folosite cutii, ladite si cosuri, indiferent de model si material, astfel incat sa existe cate un loc pentru fiecare categorie de obiecte in parte. De asemenea, pentru o mai buna organizare a cutiilor, se pot folosi etichete pentru a sti pentru ce categorie de obiecte e dedicata respectiva cutie.

Amenajarea spatiilor pentru depozitare

Cutiile pot fi la randul lor amenajate in asa stil incat sa aiba un aspect cat mai dragut si mai atragator. De exemplu, poti imbraca o cutie in piele astfel incat sa aiba un aspect cat mai modern, in timp ce daca doriti sa oferiti culoare unei camere, puteti folosi fara griji diferite imprimeuri de flori sau forme geometrice. Pe scurt, o metoda simpla de a oferi personalitate unei camere precum si de a organiza mai bine intreaga casa.

Cutiile pot fi puse si in dulapuri

Daca doriti sa tineti praful departe de obiectele sau de hainele voastre, atunci tot cutiile pot fi solutia. Asta pentru ca nu toate dulapurile sunt bine structurate, iar de multe ori am dori sa gasim mai usor un anumit accesoriu. In acest caz putem folosi tot cutiile, pe care le putem structura pentru anumite produse vestimentare, astfel incat sa gasim cat mai usor ciorapii, bluzele sau blugii.

Asadar, acestea sunt 3 sfaturi simple, usor de pus in practica precum si creative care te pot ajuta sa fii o persoana mai organizata precum si sa mentii mai bine ordinea in casa.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.