Cum poti primi bani daca ai o casa ecologica

       764   

Cum poti primi bani daca ai o casa ecologica

Ministerul Mediului a discutat marti intr-o discutie publica despre programele Casa Verde si Casa Verde Plus, programe ce ii vizeaza pe cei care isi doresc un sprijin pentru a instala caselor lor un sistem de producere a energiei nepoluante, precum si izolarea acestora cu materiale ecologice.

 

 

Astfel, dupa ceva timp, locuintele ecologice din Romania vor putea fi finantate iar de catre Ministerul Mediului doar ca acum putem obtine bani si pentru materialele de constructie ecologice. Ba chiar mai mult decat atat, se va putea aplica la aceste programe inca de luna viitoare si se va merge dupa principiul primul venit, primul servit.

Conform studiilor, o casa din Ilfov poate functiona doar cu soare avand panouri solare pe o suprafata de 37 de metri patrati precum si un sistem de incalzire si ventilatie inteligent. Astfel, energia produsa in plus va fi recompensata.

Program Casa Verde va oferi sume de pana la 6000 de lei in cazul celor care doresc sa isi instaleze panouri solare, si 8000 de lei pentru cei ce vor instalarea pompelor de caldura.

In ceea ce priveste Casa Verde Plus, acesta acorda sume de pana la 40.000 de lei celor care doresc o casa cu acoperis verde, construita cu materiale ecologice.

Fondurile vor fi disponibile pentru aproximativ 10.000 de persoane si ramane de vazut daca numarul de doritori va depasi cu mult aceasta cifra sau nu.

 

Tags:Cum sa ai mai multa ordine in locuinta

Cum sa ai mai multa ordine in locuinta

Ghid Imobiliar - 27 iulie 2016


Cum decoram camera copilului?

Cum decoram camera copilului?

Ghid Imobiliar - 27 iulie 2016


Decoratiuni de birou cu stil

Decoratiuni de birou cu stil

Ghid Imobiliar - 27 iulie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.