Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

       641   

Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

Indiferent de bugetul pe care il putem aloca pentru mobilierul unei incaperi, suntem intotdeauna limitati de spatiul de care dispunem. Tinand cont de aspectele moderne ale unui mobilier de camera, dar rezumandu-ne la spatiului disponibil, aflam cateva secrete de cum sa optimizam cat mai bine mobilierul si accesoriile, astfel incat sa avem o camera cat mai moderna, dar in acelasi timp sa putem avea cam tot ceea ce avem nevoie in ea.

 

 

O sa incepem cu dormitul, si aici cel mai indicat este sa ne orientam catre o canapea extensibila. Astfel ca in timpul somnului spatiul nu este foarte important, iar pe timpul zilei putem sa strangem canapeaua si sa ne bucuram de spatiul ramas. Exista si canapele cu tripla extensie, insa acestea sunt ceva mai scumpe decat variantele obisnuite.

Pentru partea de lucru si activitati de birou, o sa incercam sa ne orientam catre un birou ceva mai mic, la care nu vom folosi un pc de tip desktop ci vom merge pe un laptop. Astfel castigam din start o multime de spatiu pentru alte accesorii de birou.

Putem castiga spatiu si prin alte metode, cum ar fi televizorul, care poate fi incorporat in perete, astfel ca nu vom mai avea nevoie de o masuta special pentru televizor. De asemenea putem sa optam pentru varianta cu jaluzele verticale care ne vor mai ajuta sa economisim cativa zeci de centimetrii, in dauna clasicelor perdele si draperii.

Si un sifonier compun din mai multe elemente suspendate pot fi o solutie, acestea fiind pozitionate fie deasupra patului, fie deasupra biroului, astfel ca mai castigam cel putin 1 - 2 metri.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.