Cum amenajam o camera cu buget redus

       769   

Cum amenajam o camera cu buget redus

Amenajarea unei camere intr-un stil cat mai atragator nu sta intotdeauna in bugetul pe care il avem disponibil pentru acest lucru. Daca esti o persoana organizata si rabdatoare, cu siguranta iti pot face propriul stil sau te poti orienta catre variante de design interior si cu un buget ceva mai redus. Un lucru este sigur, nu iti va fi usor sa alegi cele mai bune combinatii de mobilier si accesorii pentru camera, dar cu siguranta vei face o afacere pe cinste, dupa ce vei calcula costurile de achizitie.

 

 

Putem compune camera din elemente cat mai simple, dar care sa arate cat mai modern. Astfel ca vom alege un pat simplu sau o canapea extensibila, sau ne vom orienta catre un coltar ceva mai ieftin, daca spatiul ne-o permite. Vom continua cu o mobila suspendata de perete, care sa aiba putine elemente dar sa creeze senzatia de complet si binenteles vom alege un birou care poate fi facut la comanda impreuna cu sifonierul, astfel ca vom economisi spatiu dar si bani.

Accesoriile vor fi modele simple, cel mai pretentios fiind un covor pufos, care va creea ideea de modern, iar draperiile vor fi in culori asortate cu covorul. Masuta pe care vom pune televizorul va fi de asemenea asortata cu mobilierul pe care-l vom suspenda pe perete, fiind astfel un sentiment de tot unitar realizat din mai multe componente diferite.

Mai putem orna cu un tablou de tip print sau un sticker de perete, care nu depaseste 100 – 120 lei, dar si cu un ceas de perete ce va reusi sa umple spatiul gol pe care-l mai avem disponibil.

 Design interior in rosu

Design interior in rosu

Ghid Imobiliar - 30 iulie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.