Cum amenajam o baie mica

       1032   

Cum amenajam o baie mica

Chiar daca este printre ultimile optiuni atunci cand ne apucam de amenajat un apartament intreg sau o casa, baia este si ea foarte importanta pentru bunul mers al unei case.

 

 

Si de cele mai multe ori gasim variante complete de design interior pentru baie direct ma comerciantul de la care urmeaza sa le achizitionam, dar ce facem atunci cand spatiul de care dispunem este foarte mic si nu ne permitem sa punem in el o versiune de baie completa. Trebuie sa incepem sa optimizam, sa alegem doar ce este necesar si sa le aranjam intr-un mod cat mai util.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem, este sa uitam de cada de baie. Aceasta ocupa de cele mai multe ori spatiu important dintr-o baie, iar daca aceasta este foarte mica, poate fii pana la 40 – 50% din spatiu. Astfel ca vom merge pe o cabina de dus, ce va fi utila si ne va ajuta sa economisim si ceva timp petrecut cand ne imbaiem.

Mai vom avea nevoie de o chiuveta si o toaleta, ambele binenteles in versiuni cat mai low. Acestea vor avea desupra dulapioarele pentru accesorii, aferente fiecareia dintre ele.

Spatiul va mai cuprinde si un cos de rufe, pe care nu-l putem lipsi din camera si in unele cazuri, atunci cand nu avem alt spatiu disponibil, masina de spalat. Incercam sa ne orientam catre dulapioare suspendate deasupra la chiuveta si toaleta, astfel incat spatiul liber din camera sa ramane pentru alte lucruri folositoare.

Pe cat posibil vom schimba tevile, orientandu-le cat mai aproape de perete, astfel ca nu vom lua foarte mult din spatiu cu acoperitul acestora.

 Baie special aranjata pentru copil

Baie special aranjata pentru copil

Ghid Imobiliar - 31 iulie 2015


Cabina de dus sau cada de baie?

Cabina de dus sau cada de baie?

Ghid Imobiliar - 31 iulie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.