Criterii de alegere a unei rasnite

       591   

Criterii de alegere a unei rasnite

Am vorbit aici atat despre cum alegi un espressor pentru cafea precum si despre cafetiere, motiv pentru care am decis ca nu trebuie sa ne lipseasca nici articolul de tip ghidul cumparatorului in care sa va prezentam care sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa-ti cumperi o rasnita pentru cafea.

 

 

Important este sa stiti ca o rasnita nu este deloc scumpa insa te ajuta sa macini boabele pentru a avea in fiecare dimineata o cafea delicioasa si proaspata totodata.

Puterea rasnitei

Foarte important atunci cand alegi o rasnita de cafea este sa te uiti la puterea acesteia. Asta deoarece cu cat vei avea o rasnita mai puternica, cu atat rezultatul va fi mai satisfacator si va oferi cafea mai fina. De asemenea, rasnita poate fi cu bavuri sau cu ceramica.

Trepte

Chiar daca foarte multe rasnite nu au decat o treapta de viteza, iar aceasta este manuala, sunt si rasnite de cafea cu mai multe trepte, astfel incat sa poti alege cat de fina sa fie cafeaua obtinuta.

Siguranta

Siguranta trebuie sa fie mereu pe primul loc, chiar si in cazul unei rasnite. Asta deoarece pot aparea diferite probleme atunci cand folosesti o rasnita, ceea ce nu iti doresti cu siguranta. Astfel, un sistem antialunecare, precum si unul de avertizare sau de auto-inchidere sunt foarte importante, deci nu ar trebui sa le ignori atunci cand le vezi trecute in lista de specificatii.

Alte detalii

Pe langa cele de mai sus, exista si alte criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi o rasnita pentru cafea. De exemplu, ai putea tine cont si de functiile din dotare ale rasnitei. Astfel, o rasnita cu selector al gradului de macinare va fi cu siguranta mult mai buna decat una fara acest selector. De asemenea, sa nu uiti nici de garantie, deoarece dupa cum am mai zis si in alte articole, aceasta este foarte importanta atunci cand apar probleme tehnice.

Asadar, daca ai decis sa iti cumperi o rasnita pentru cafea si nu stii cum sa o alegi, speram ca sfaturile de mai sus te vor ajuta sa faci o alegere cat mai buna.

 

Tags:
Cum alegi o cafetiera

Cum alegi o cafetiera

Ghid Imobiliar - 29 noiembrie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.